Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın İspanya kampının ikinci günü geride kalarken, Quaresma henüz takıma katılmadı.

İznini mazeretsiz uzatan Portekizli futbolcu, antrenmanlara çıkmadığı 2 gün için para cezası ödeyecek.

Yönetim Quaresma'ya 2 gün için 10 bin Euro ceza verecek.

NTV
günlüğü 5 bin euro ise 1 ay daha gelmez bu :asd22:

Bir tane Sırp / Balkan / Polonyalı kaleci alınmadı mı...noldu o

GSC App VIP Edition 1.0 ™

DFh8ujCWAAIMNe3.jpg

Niye. Bizim Scout lar da YouTube dan bakıp beğeniyorlar.
YouTube da video bakmak fazla gelmemeli sana. GS değerleri nerde?

Rtas sorundan cok etkilendim derhal YouTube.com'a girip video baktim oneri listem hazir. Feghouli'nin bittigini varsayiyorum h.o

Sol kanat: Marlos, Zinchenko, Nasri (M.City); Nathan, Musonda Jr. (Chelsea); Bahebeck, Ben Arfa, Jese (PSG)
On libero: Fernando (M.City); Krychowiak (PSG); Mohamed Elneny (Arsenal)
Orta saha: Delph, Toure (M.City); Baker, Pasalic (Chelsea); Nkunku (PSG); Mauri (Milan); Cazorla (Arsenal)
Sol bek: Kenedy, Rahman Baba (Chelsea); Berchiche (PSG)
Stoper: Denayer, Mangala (M.City); Miazga, Omeruo, Hector, Kalas (Chelsea); Kimpembe (PSG)

Rtas sorundan cok etkilendim derhal YouTube.com'a girip video baktim oneri listem hazir. Feghouli'nin bittigini varsayiyorum h.o

Sol kanat: Marlos, Zinchenko, Nasri (M.City); Nathan, Musonda Jr. (Chelsea); Bahebeck, Ben Arfa, Jese (PSG)
On libero: Fernando (M.City); Krychowiak (PSG); Mohamed Elneny (Arsenal)
Orta saha: Delph, Toure (M.City); Baker, Pasalic (Chelsea); Nkunku (PSG); Mauri (Milan); Cazorla (Arsenal)
Sol bek: Kenedy, Rahman Baba (Chelsea); Berchiche (PSG)
Stoper: Denayer, Mangala (M.City); Miazga, Omeruo, Hector, Kalas (Chelsea); Kimpembe (PSG)
Cenk'e WhatsApp gönderdim.
Gerçek Galatasaray taraftarı görmek çok güzel.

Altinordunun kalecisi.
Mert bize 3 senelik en az 5 milton euroya mal olur.

Bu çocuk için ise 5 milyon euro bonservis isteniyor.
Çocuğa da senelik en fazla 500 bin verirsin.
3 senede 6.5milyon euro cebinden çıkar ama muslera sonrası 10 sene kaleci aramazsin.

Mert,bu saatten sonra kendini geliştirmez eray ve cenk gibi yatar.
Evet 5 milyon euroya yedek kaleci almak çok makul bir öneri imiş, ne vereceğini bilmeden üstelik. 3 seneliği nasıl 5 milyona mal olacak acaba almaz ama alsa bile en fazla biz de alacağı da 1 m olur Mert'in.

Sol Kanat ne olacak ?

A: Transfer
B: Garry
C: Yasin

Evet 5 milyon euroya yedek kaleci almak çok makul bir öneri imiş, ne vereceğini bilmeden üstelik. 3 seneliği nasıl 5 milyona mal olacak acaba almaz ama alsa bile en fazla biz de alacağı da 1 m olur Mert'in.
Bursadan 1 m alan adama dursun 1.5 tan Aşagi verirmi sence?

Ayrıca 5 milyona oyuncu almak zorunda değilsin.öneri istediniz siye söyledim.

Altyapıdaki kaleciyi bile çıkarsak mertten daha faydalı olur.

Badou ne ya orta sahaya kalitesi tartışılmayacak kendini kanıtlamış adamlar almalıyız.

Bursadan 1 m alan adama dursun 1.5 tan Aşagi verirmi sence?

Ayrıca 5 milyona oyuncu almak zorunda değilsin.öneri istediniz siye söyledim.

Altyapıdaki kaleciyi bile çıkarsak mertten daha faydalı olur.
Önerirken gerçeklik sınırlarını korumayı eklemeyi unutmuşum yoksa Gomis'in yerine Benzama'yı ben de önerebilirim. Mert 1 m dan fazlasını asla kazanamaz zaten o paraları verecek olsak Cenk'i tutardık.

Eray gibi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt