Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kalecimiz yerli olmak zorunda. Bahsettiğin ülkelerden gelen bir kalecimiz var zaten adını hatırlamıyorum şu an ama mevcut halihazırda.
O bahsettiğin çocuğu almadık diye hatırlıyorum.

İlla yedek alacaksak.
23 yaş altı başka bir yerli bulmak hem daha maliyetsiz hemde daha yararlı olur.

Mert kariyeri boyunca kaç maçta faydalı olmuş ki.
Bursada bile kalecilik yapamayan adama kalemi teslim edilir.

Mert idare eder.
Daha iyisini bulamayız.

Gibi söylemler bu çöpler içinde söyleniyordu.
O bakımdan.

Altınordu'nun kalecisi sadece bir oneriydi.
Kimseyi almak zorunda değiliz.

Bursa nin eski fenerli kalecisine 1.5 milyon vereceğimize avrupadan 500 bine getireceğimiz 23 yaş altı herhangi bir 2.lig kalecisi bile daha faydalı olur.
Demek istediğim bu çöpler sıktı artık.
23 yaş altı herhangi bir 2.lig topcusunu alırsak senin ilk yazacağın mesaj çöp olacak Ahmet geç o işleri.

Mert idare eder.
Daha iyisini bulamayız.

Gibi söylemler bu çöpler içinde söyleniyordu.
O bakımdan.

Altınordu'nun kalecisi sadece bir oneriydi.
Kimseyi almak zorunda değiliz.

Bursa nin eski fenerli kalecisine 1.5 milyon vereceğimize avrupadan 500 bine getireceğimiz 23 yaş altı herhangi bir 2.lig kalecisi bile daha faydalı olur.
Demek istediğim bu çöpler sıktı artık.

Tamam da takimda okadar eksik varken senin tek derdin yedek kaleci mi simdi? 18lik kadronun icinde 7 yerli olmasi lazim, buyuk ihtimal ilk 11de 9-10 yabanci olacak, simdi yabanci bir kaleciyi almak yanlis olur.

Yedek kaleci falan hikaye, 2 orta saha, sol bek, sag kanat ve sol kanat acil su an.

Benim anlamadigim Lemina-Imbula seviyesi ile Badou seviyesi arasinda topcu bulamamislar mi? Yoksa sirf forumda populer, zenci ve Fransizcasi var diye Badou mu isteniyor?

bence Tarık kalacak takımda ilk 11 beklerimiz yabancı olursa ki olacak gibi Tudor bunu yanında oturtur kulübede

ulan ben bu dursunun...
arkadaş ne çilemiz varmış insanda heves bırakmadı dolmuş kılıklı...

valla Feghouliden de nefret ettim , b2b ortasaha pozisyonundan da nefret ettim bunlar ne kadar salak beceriksiz adamlar ya zaten herkese ederinin en az 1 milyon üstünde maaş teklif ediyorsun onu da becerip getiremiyorsun bir türlü yapacağınız işin

Ndiaye Fransa 2. liginden gelse halay çekecek adamlar anadolu topçusu diye eleştiriyor.....Ndiaye konusunda eleştirilecek şey kalitesi,katacakları değil bonservis bedeli olur anca

Tamam da takimda okadar eksik varken senin tek derdin yedek kaleci mi simdi? 18lik kadronun icinde 7 yerli olmasi lazim, buyuk ihtimal ilk 11de 9-10 yabanci olacak, simdi yabanci bir kaleciyi almak yanlis olur.

Yedek kaleci falan hikaye, 2 orta saha, sol bek, sag kanat ve sol kanat acil su an.
Benim derdim dursun.

Takımdaki eksiklikleri başta ortasaha ve fotvet olmak üzere 3 senedir dile getiriyorum ama ne fayda.

Bu saatten sonra dursunun gitmesi herşeyden daha öte.
Benim amacım transfer yapılması değil.

Transfer YAPILMAMASI.
Dursun ve kardeşinin aldığı her oyuncu bizi biraz daha dibe götürüyor.

Ayrıca isteyen yönetim gidip anadoludan gençleri ucuza toplayıp kontenjan sorununu bir şekilde hal ediyor.
Bknz: orkan ve bjk.(450 bin euro)
geçen sezon 3 milyona altınordunun başak ve almanyaya sattığı oyuncular.

İşin içinde komisyon veya başka bişey yoksa.
O çok korktuğunuz yerli kontenjan sorunu 1 haftada çok çok ucuz rakamlara ve gelecek vaad eden isimlere çözülür.

Günler geçiyor ve bizim daha en az 5 transfere ihtiyacımız var bırakın mert i onu bunu abi takım rezalet ayda 1 tane adam alıyoruz ne zaman transferler olacak ve nezaman adapte olacaklar ilk haftalarda puan kaybettikmi şampiyonluk gercekten çok zor bu sene bjk ibb fln kolay kolay puan kaybetmez

Fernandoyu aliyorsak ki bonservisiyle aliyoruz badouyu alamayiz 6 7m da ona veremeyiz..o yuzden pek ciddiye almayin bence.
fernando badou ikilisi gayet iyi olur tsl den geliyor diye laf atmaya da gerek yok bence.selcuk tolga ikilisinden hem mucadele hem ileri pas hem de mucadele gucu olarak iki uc seviye ustun

Cem dizdar bjknin atinc transferiyle ilgili şike falan demiş galiba, tinerciler köpürüyor. Videosu yok mu şunun?

Yav bütün transferler bitti de yerli çöpleri kadroya katma zamanı mı geldi

yaparsın fegulini fernandonu , diğer orta sahanı sol kanadını bekini, sonra kalan parayla kim geliyosa onu alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt