Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk ingilteteye gitmiyor muydu
Ankaraya mi gitmiş

Badou'yu kimsenin istediği filan yok herhangi bir İngiliz takımı istese idi kendisini bugün transfer olasılığını konuşuyor olmazdık zaten.

Ilgaz Çınar: Tudor yeneceğine ve takımına güvendi. Oyuncular rakibi ciddiye almadı.

Bursaspor başkanı Ali Ay: Ben çilek almak istiyorum. Hocamız çilek transfer istemiyor.

heyt bee hocalari kalite ama

Bu arada altinordunun yedek kalecisi berke u17 milli takimi kalecisi cok para isterler bize dusmez . city pesinde as kalecisi erce onu alabiliriz.

Beyler farkındamısınız ama östersunds faciasını 2 3 transfer haberi ile herkese unutturdular. Çok fazla çalkalanmadan facia unutuldu gidildi basın dahil kimse rezilligi konusmaz oldu çıkabilicekleri en az zararla çıktıılar bu faciadan

de jong ve cavanda ne oldu acaba hala gönderemediler yıllık 3.5m yük

Ilgaz Çınar: Hatta bugün çıkan haberlere göre Tudor, Lucescu'nun altında çalışmayı kabul etmiş durumda. Bu işi kolaylaştıracaktır.

ne diyor bu ya hiç duymadık böyle bir şey

ben gidiyom aha yatmaya Dursu'un canı cehenneme size bişey olmasın Galatasaray sevdalıları iyi geceler

Fotomaç gene her günkü gibi saat gece 1 de feghouli Galatasaray da haberini geçmiş :) adamlar otomatiğe bağladı bu haberi her gece geçiyolar :)

Koray-1m
Cavanda-1m
Hakan-1.25m
Carole-0.75m
Tarık-1.5m
De Jong-2.5m
Donk-1.5m
Umut Gündoğan-0.5m

yaklaşık 10m maaş bütçesi bunlardan kalacak ki şuan geçen sezona göre 6-7m + dayız.....yani Feghouli,Fernando,Costa,Ndiaye falan bütçe yaratılabilir rahatça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt