- 3 Haziran 2015
- 56.835
- 65.999
- 4.143
Bu Ndiaye 8,10 ve kanatlarda da oynayabiliyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala anlamıyorsun , ardanın kalitesine kimse laf etmiyor.sikinti arda geri döndüğünde ilk yapacağı Selçuk'u onbirde oynatmak için lobi faaliyeti olacaktir
Bu Ndiaye 8,10 ve kanatlarda da oynayabiliyormus
Ben arfa denilen adami abartmayin. Son 3 yildir kulup kulup gezen herkesin kurtulmak istedigi adam. 4. Yilinda da baska kulube yollaniyor. Gelecek de fb yi sampiyon yapacak?!?!
Rvp icin de buralarda atan tutan vardi. O zaman da rvp nin son yilini seyretmediginiz belli oluyor cacik olmaz demistim.Sonuc ortada.
Tek basina en buyuk etkiyi yapan adam elimizdeydi, Sneijder. Dursunla tudor gerizekalilari yolladi!
adamlar koskoca milli takımı sirke çevirdi , açıkçası Arda'yı sevsem de mental kapasitesine güvenmiyorum.arda veya birbaskası, sallamıcaksan abi. yönetim ve hoca ne ise yarıyor? sus diceksin susacak.
kaldı ki taraftar selcuk u radara almıs, oynadıgı her mac ıslıklanacak. arda olurda gelir ve selcuk u oynatmak icin faaliyetlere falan kalkısırsa oda ıslık yer. taraftar herşeyin farkında, rahat olun.
ndiaye 4 milyon euro + donk ,balta,endoğanı ver ha birde bu şekilde bitmesi için bületn uygunada el altından 300 bin dolar ver tamam . Bülenti görmezsen taş koyar işe
Kaç numara olur ?Ndiaye'den 8 numara olmaz
Henüz sokamadılar.Ama sokma denemeleri devam ediyor.Umarız sokamazlar.Sa Badou kazığını Dursun'a soktular mı?