Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala anlamıyorsun , ardanın kalitesine kimse laf etmiyor.sikinti arda geri döndüğünde ilk yapacağı Selçuk'u onbirde oynatmak için lobi faaliyeti olacaktir

arda veya birbaskası, sallamıcaksan abi. yönetim ve hoca ne ise yarıyor? sus diceksin susacak.

kaldı ki taraftar selcuk u radara almıs, oynadıgı her mac ıslıklanacak. arda olurda gelir ve selcuk u oynatmak icin faaliyetlere falan kalkısırsa oda ıslık yer. taraftar herşeyin farkında, rahat olun.

Badi gelir ve selcukla oynarsa büyük micariz. Fernando transferi sart

Ben arfa denilen adami abartmayin. Son 3 yildir kulup kulup gezen herkesin kurtulmak istedigi adam. 4. Yilinda da baska kulube yollaniyor. Gelecek de fb yi sampiyon yapacak?!?!

Rvp icin de buralarda atan tutan vardi. O zaman da rvp nin son yilini seyretmediginiz belli oluyor cacik olmaz demistim.Sonuc ortada.

Tek basina en buyuk etkiyi yapan adam elimizdeydi, Sneijder. Dursunla tudor gerizekalilari yolladi!

Bize gelseydi çok iyi bize gelmeyinc abartmayın demeyin abi adam ne olursa olsun kumaşı belli şurda kim istemez ben arfayı Galatasaray da görmek ?

Son düzenleme:
arda veya birbaskası, sallamıcaksan abi. yönetim ve hoca ne ise yarıyor? sus diceksin susacak.

kaldı ki taraftar selcuk u radara almıs, oynadıgı her mac ıslıklanacak. arda olurda gelir ve selcuk u oynatmak icin faaliyetlere falan kalkısırsa oda ıslık yer. taraftar herşeyin farkında, rahat olun.
adamlar koskoca milli takımı sirke çevirdi , açıkçası Arda'yı sevsem de mental kapasitesine güvenmiyorum.

ndiaye 4 milyon euro + donk ,balta,endoğanı ver ha birde bu şekilde bitmesi için bületn uygunada el altından 300 bin dolar ver tamam . Bülenti görmezsen taş koyar işe

N'diaye, Fernando'ya partner olması kaydıyla gelebilir. İmbula'nın olmayacağı Stoke'un, Torino'ya çektiği muameleden belliydi zaten.

Badou kötü oyuncu degil yaw bok atmaya gerek yok

Topu cok iyi kullanan,ileri geri tempolu bir sekilde calisan 8 numara.

Yanina Fernando gibi bir 6 numara alacak olursak cok iyi bir orta sahamiz olur

badou daha cok alper potuk tarzı bir oyuncu. lass diarra yıda anımsatıyor.

tabi güç ve sürat olarak alperden daha iyi.

Uuzun zamandır Cengiz- Bakambu -Çağlar dışında Anadoludan topu çıkmıyor..Badou bu potansiyele gelebilecek bir isim ama önümüzde amrabat-aatıf-ozan-alper gibi sayısız olumsuz örnek var..Ben hala Anadolu topçusuyla uğraşmayalı derim..Badou en en en son çare düşünülmelidir o da selçuk oynayacağına o oynasın mantığıyla

2milyon €
Hakan Balta
Nigel De Jong
Tarik camdal / cavanda

Bence olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt