Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu geçip anlatırsan, bakın biz volkan gibilerine para harcamayıp kendi kaynaklarımızı kullanacağız diye kimse bişey demez. Genç oyuncular konusunda en sabırlı taraftarız.
Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yalan olma ihtimali de vardir o haberin ama yine haberlere gore, Fernando ile ugrasiyorlar. O alinirsa Vankor alinmayacak.vankör e ne oldu hani hazırdı bekliyordu öldü mü
Dortmund yerine Barcelona olsaGüzel bi cl draw simülasyon sitesi buldum ilk denemede
Juventus
Dortmund
Tottenham
Beşiktaş
Grubunu oluşturdum karga kombo yer şöyle birşey olsa![]()
Böyle birşey gerçekleşirse trabzonspor forması alırım .Caps de paylasacagim.
Güzel bi cl draw simülasyon sitesi buldum ilk denemede
Juventus
Dortmund
Tottenham
Beşiktaş
Grubunu oluşturdum karga kombo yer şöyle birşey olsa![]()
![]()
Denayer yine bizi istiyor aslanım benim
babama (kayınpederim) hediye edeceğim , trabzonsporluGit pazardan 10 liraya al kazanmasın hamsiler.

Ben abartılı bir yorum görmedim herkes tabiri caizse itin kıçına sokuyor adamı.
Gönül ister ki bu zamana kadar tüm transferler tamamlansın ama kolay değil belli bir bütçe var ve ona göre planlama yapılıyor bilgisayar oyunu değilki hemen oyuncular gelsin kalacağı evden kramponuna kadar uğraşıyorsun. 4 tane kaliteli oyuncu alındı biraz daha beklemekte fayda varŞu an şöyle bir sıkıntı var takımın filan kurulduğu yok. 3 hafta sonra lig başlıyor yaptığımız tek şey, hücum yükümüzü taşıyan 3 oyuncuyu yollayıp yerine 2 kişi aldık ve bir stoper sadece. Bu takım ne zaman kurulacak da performans alacağız acaba ve kimlerle kurulacak hala net olmaması inanılır gibi değil. Bizim ihtiyaçlarımız kabak gibi ortada iken taa fi tarihinden itibaren bugün hala bu durumda olmamız kabul edilemez. Bu transferler gelmemeye devam ettiği sürece Tudor çıkıp konuşmalı, yoksa geç katıldılar vs gibi bahanelerin ardına sığınmasını bekleyecek kimsenin takati yok.