Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu geçip anlatırsan, bakın biz volkan gibilerine para harcamayıp kendi kaynaklarımızı kullanacağız diye kimse bişey demez. Genç oyuncular konusunda en sabırlı taraftarız.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sabırlı olduğumuzu biliyorum :D ama koyamazsın. Gidip 2-3 tane genç oyuncuyu tak diye 11 e koyamazsın. Kademe kademe olur. Son 5 dk. Sonra son 10 dk. Sonra kupada ilk 11. Bu iş sabır işi. Uzun vade işi.Ama senin gibi düşünüyorum tekrar belirtiyim. Buna rağmen aşşağıdan ümidi kestim ben. Senelerdir tık yok. Öyle bir durum olursa en yıldız transferden bile daha çok sevinirim

Son düzenleme:
"ince eleyip sık dokuyoruz"

"Galatasaray'da transfer bitmez"

"Bittikten sonra isim zikretmek istiyoruz"

"Taraftarlarimizin ici rahat olsun"

bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Badou'nun kapalı savunmaya karşı nasıl oynacağı önemli.Oyun görüşü o kadar iyi değil,tempolu olabilir dikine oynuyo olabilir ama bunları bir kontra atak takımında yaptı.Boş alanları bulabilecek mi göreceğiz.

Patron hasta turizmi olayına girmiş , bu suriyeliler ile başımıza iş açmaz inş..

Güzel bi cl draw simülasyon sitesi buldum ilk denemede

Juventus
Dortmund
Tottenham
Beşiktaş

Grubunu oluşturdum karga kombo yer şöyle birşey olsa

DFiGAv3XgAEOXp-.jpg:large

Denayer yine bizi istiyor aslanım benim

Selçuk-NDiaye ikilisini düşünen teknik adamın Abv

Rezil bir ortasaha

Ndiaye de leş topçu. Ancak fernandonun yanında belki iş görebilir

Anca Ndiaye'yi alırlar. Bu Dursun'un çapı yetmez. Lemina-Vainqeur-Fernando-İmbulaya falan onu gördük.

Selçuk işi kulübü karıştıracak.Özellikle taraftarın son maçta verdiği tepkiyi devam ettirmesi gerekiyor.

Ben abartılı bir yorum görmedim herkes tabiri caizse itin kıçına sokuyor adamı.

yooo gayet de abartıyorlardı . özellikle donk ilk alındığı dönemde epey övüyorlardı.
küçük takım topçusu büyük takımda oynayamaz tezi bir kez daha ispatlanınca küfretmeye başladılar.

Şu an şöyle bir sıkıntı var takımın filan kurulduğu yok. 3 hafta sonra lig başlıyor yaptığımız tek şey, hücum yükümüzü taşıyan 3 oyuncuyu yollayıp yerine 2 kişi aldık ve bir stoper sadece. Bu takım ne zaman kurulacak da performans alacağız acaba ve kimlerle kurulacak hala net olmaması inanılır gibi değil. Bizim ihtiyaçlarımız kabak gibi ortada iken taa fi tarihinden itibaren bugün hala bu durumda olmamız kabul edilemez. Bu transferler gelmemeye devam ettiği sürece Tudor çıkıp konuşmalı, yoksa geç katıldılar vs gibi bahanelerin ardına sığınmasını bekleyecek kimsenin takati yok.
Gönül ister ki bu zamana kadar tüm transferler tamamlansın ama kolay değil belli bir bütçe var ve ona göre planlama yapılıyor bilgisayar oyunu değilki hemen oyuncular gelsin kalacağı evden kramponuna kadar uğraşıyorsun. 4 tane kaliteli oyuncu alındı biraz daha beklemekte fayda var

Genellemeye gerek yok anadoluda iş yapan topçular da var.

Grosicki, Bakambu, Nakulma, Niyaz, Alfred Ndiaye, Zeegelaar vs. vs. hepsi anadolu takımlardan üst düzey liglere gittiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt