Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya en azından şu Feghouli gelse artık da biraz rahatlasak en kötü ihtimalle maçları takip ederken ekranın yarısına karatma uygulayıp sadece sağ tarafı takip etme şansım olur.

sabri'nin, semih'in, hakan'ın, amrabat'ın bile süper maçlar çıkardığı oldu ama hiçbirisi bizim seviyemizde değildi. öyle üç maçta anadolu takımda yıldızlaşan herkes kaliteli futbolcu olmuyor. inşallah gelir ama bununda çöp olduğunu anlamanız için yine milyon öroların sokağa dökülmesi gerekiyor. büyük ihtimal 3-5 maçta iyi oynayıp onunla övünülecek ve sonra küfürler eşliğinde takımdan gönderilmesi beklenecektir.

Ben anlamadım ki Real şimdi Betis'ten topçu aldı. Almasın mı? Bütün transferleri Inter'den mi yapalım? Öyle kenara çekilip başarısız olunca ben demiştim demek için yorum yapmadan mantık yürütmek lazım. Dersin ki Badou şu sebeplerle bizim topçumuz olamaz, şu şu eksik veya yetersiz. Sırf Anadolu'da oynamış diye gelmesin demek bir mantık değil. Tarık ve Donk kötü oyunculardı ve aradığımız isimler değillerdi. Engin de Anadolu'dan geldi mesela nasıl başarılı oldu? Balta ve Topal'ı da Anadolu'dan aldık şimdi bu adamlar başarısız mı? Okan, Ergün, Davala gökten zembille mi indi?

Cengiz ve Bakambu gibi kaç tane topçu getirirsin Türkiye'ye şu an mesela?

Hahah haci benim de duyumum var: Cenk ankaraya ndiaye için gitmiş, çok yakın bize . Geleceğini düşünüyorum ve bir tane daha oyuncu oraya alınacak . Al bak ben de duyumcu oldum . Kaç yaşındasınız merak ediyorum . Bir şeyleri bilmiş gibi görünmek ergenlerde görülen bir özellik ve bu duyumcu kılıklı insanları hep 15 yaşında düşünürüm

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaş sorunlu musun sen? Ben daha onun bunun için şuraya gidildi diye bir şey bile söylemedim.
İlgi olan oyunları söyledim. Hatta anlaşılan, teklif edilen ücretleri söyledim. Bunun dışında kulüpte olan bazı durumları söyledim. Sen burada Mariano nöbeti beklerken ben geleceği günü söylüyordum. Tüm kaynaklar İmbula olayının bittiğini söylerken ben tam tersi Stoke'un işi çok ağırdan aldığını ve kesin dille kiralamayacaklarını söylüyordum. Günler evvel Feg'de sorun olmadığını ve 11'e yazılması gerektiğini söylüyordum. Tüm duyumcu/muhabirler Tudor'un gideceğini söylerken ben devam edileceğini söyledim. Hatta devam edilirken Luce planlarının olduğunu da söyledim. Bakıyorum da ters düşen bir olay bile yok. Ben anlamıyorum sizin gibi insanları. Kıçınızı yırtıyorsunuz gelişme yok mu diye birileri çıkıp doğruyu söylese bile karı gibi laf yapıyorsunuz. Hayırdır ben Twitter hesabı falan kasıyorum da haberim mi yok. Ya da GSC'de beğeni falan toplayınca üyeliğime reklam falan mı alabiliyorum da burada duyumcu kılığına gireyim.

Gününün neredeyse tamamını forumda geçirecek kadar boş adamsın. Bari bir işe yarayan insanlara b.k atma güzel kardeşim. Yönetici arkadaşlara report atabilirsin aksi durumda banlasınlar. Zaten bir daha da bir gram bir şey söylemeyeceğim bende. Geçen de söyledim çünkü sizin gibiler yüzünden Şeref bıraktı bir şeyler söylemeyi. Gerçekten birkaç bilgi alabilen insanın da isteğini kırıyorsunuz.

Liglerin açılmasına 2 hafta var

Hala Selçuk Tolga Ahmet Carole Yasin Sinan Rodriques ilk 11 in değişmez oyuncuları.

Neye guveniyorsunuz ?
İnşallah küme dusmeyiz.

Arkadaş sorunlu musun sen? Ben daha onun bunun için şuraya gidildi diye bir şey bile söylemedim.
İlgi olan oyunları söyledim. Hatta anlaşılan, teklif edilen ücretleri söyledim. Bunun dışında kulüpte olan bazı durumları söyledim. Sen burada Mariano nöbeti beklerken ben geleceği günü söylüyordum. Tüm kaynaklar İmbula olayının bittiğini söylerken ben tam tersi Stoke'un işi çok ağırdan aldığını ve kesin dille kiralamayacaklarını söylüyordum. Günler evvel Feg'de sorun olmadığını ve 11'e yazılması gerektiğini söylüyordum. Tüm duyumcu/muhabirler Tudor'un gideceğini söylerken ben devam edileceğini söyledim. Hatta devam edilirken Luce planlarının olduğunu da söyledim. Bakıyorum da ters düşen bir olay bile yok. Ben anlamıyorum sizin gibi insanları. Kıçınızı yırtıyorsunuz gelişme yok mu diye birileri çıkıp doğruyu söylese bile karı gibi laf yapıyorsunuz. Hayırdır ben Twitter hesabı falan kasıyorum da haberim mi yok. Ya da GSC'de beğeni falan toplayınca üyeliğime reklam falan mı alabiliyorum da burada duyumcu kılığına gireyim.

Gününün neredeyse tamamını forumda geçirecek kadar boş adamsın. Bari bir işe yarayan insanlara b.k atma güzel kardeşim. Yönetici arkadaşlara report atabilirsin aksi durumda banlasınlar. Zaten bir daha da bir gram bir şey söylemeyeceğim bende. Geçen de söyledim çünkü sizin gibiler yüzünden Şeref bıraktı bir şeyler söylemeyi. Gerçekten birkaç bilgi alabilen insanın da isteğini kırıyorsunuz.
Sabahtan akşama kadar burada olduğumu bilecek kadar boş bir insansın ki benim burada olduğumu iyi biliyorsun. Tamam sen keriz avlamaya devam et

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osmanlı 5 milyon+2 oyuncu teklifini reddetmiş. İyi kazık yiyeceğiz.

Sen onu bunu bırak bro, 2 ortasaha alınacak dimi? Ve artık Feghouli geliyor mu vallahi bıktık

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

badouya çöp diyen arkadaşlara sorsak linnes ultra über bir bektir muhtemelen, o da norveçten aktarmalı değil direk geldiği için, badou o ligde de esmiş bir adam

Ndiaye'de üst limit ne olmalı 7.5-8 milyona bitse kazık mı olur?

DE4q3R6W0AESE73.jpg
hala takımdalar :(

İnanıp inanmama değil mesele böyle bir kadro kurulsa iyi olur. Keşke Cengiz olsaydı da solda 2 yerliyle çıksaydık. Hoş Cengiz de bizim ligden diye burun kıvrılırdı ama.

Bizim kulüpte cok geri kafali adam var. "Bu kadar az yerli ile oynanilir mi" diye isyan edecek cok adam vardir.

Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

imbula nerde kardeşim ilk 11 ine yazmışsın bile
marianoun da yıllığı çok yüksek demişsin 2 milyon mu çok yüksek ?

kolpacılara itibar etmeyelim arklar inş

Denayer snapten bunu paylaşmış-''Asla kim olduğunu unutma''

DFklfFgXoAAhz0r.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt