Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Bu mallar tek orta saha transferi yaparsa çok ağır söverim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabri'nin, semih'in, hakan'ın, amrabat'ın bile süper maçlar çıkardığı oldu ama hiçbirisi bizim seviyemizde değildi. öyle üç maçta anadolu takımda yıldızlaşan herkes kaliteli futbolcu olmuyor. inşallah gelir ama bununda çöp olduğunu anlamanız için yine milyon öroların sokağa dökülmesi gerekiyor. büyük ihtimal 3-5 maçta iyi oynayıp onunla övünülecek ve sonra küfürler eşliğinde takımdan gönderilmesi beklenecektir.
Hahah haci benim de duyumum var: Cenk ankaraya ndiaye için gitmiş, çok yakın bize . Geleceğini düşünüyorum ve bir tane daha oyuncu oraya alınacak . Al bak ben de duyumcu oldum . Kaç yaşındasınız merak ediyorum . Bir şeyleri bilmiş gibi görünmek ergenlerde görülen bir özellik ve bu duyumcu kılıklı insanları hep 15 yaşında düşünürüm
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabahtan akşama kadar burada olduğumu bilecek kadar boş bir insansın ki benim burada olduğumu iyi biliyorsun. Tamam sen keriz avlamaya devam etArkadaş sorunlu musun sen? Ben daha onun bunun için şuraya gidildi diye bir şey bile söylemedim.
İlgi olan oyunları söyledim. Hatta anlaşılan, teklif edilen ücretleri söyledim. Bunun dışında kulüpte olan bazı durumları söyledim. Sen burada Mariano nöbeti beklerken ben geleceği günü söylüyordum. Tüm kaynaklar İmbula olayının bittiğini söylerken ben tam tersi Stoke'un işi çok ağırdan aldığını ve kesin dille kiralamayacaklarını söylüyordum. Günler evvel Feg'de sorun olmadığını ve 11'e yazılması gerektiğini söylüyordum. Tüm duyumcu/muhabirler Tudor'un gideceğini söylerken ben devam edileceğini söyledim. Hatta devam edilirken Luce planlarının olduğunu da söyledim. Bakıyorum da ters düşen bir olay bile yok. Ben anlamıyorum sizin gibi insanları. Kıçınızı yırtıyorsunuz gelişme yok mu diye birileri çıkıp doğruyu söylese bile karı gibi laf yapıyorsunuz. Hayırdır ben Twitter hesabı falan kasıyorum da haberim mi yok. Ya da GSC'de beğeni falan toplayınca üyeliğime reklam falan mı alabiliyorum da burada duyumcu kılığına gireyim.
Gününün neredeyse tamamını forumda geçirecek kadar boş adamsın. Bari bir işe yarayan insanlara b.k atma güzel kardeşim. Yönetici arkadaşlara report atabilirsin aksi durumda banlasınlar. Zaten bir daha da bir gram bir şey söylemeyeceğim bende. Geçen de söyledim çünkü sizin gibiler yüzünden Şeref bıraktı bir şeyler söylemeyi. Gerçekten birkaç bilgi alabilen insanın da isteğini kırıyorsunuz.
Sen onu bunu bırak bro, 2 ortasaha alınacak dimi? Ve artık Feghouli geliyor mu vallahi bıktıkArkadaş sorunlu musun sen? Ben daha onun bunun için şuraya gidildi diye bir şey bile söylemedim.
İlgi olan oyunları söyledim. Hatta anlaşılan, teklif edilen ücretleri söyledim. Bunun dışında kulüpte olan bazı durumları söyledim. Sen burada Mariano nöbeti beklerken ben geleceği günü söylüyordum. Tüm kaynaklar İmbula olayının bittiğini söylerken ben tam tersi Stoke'un işi çok ağırdan aldığını ve kesin dille kiralamayacaklarını söylüyordum. Günler evvel Feg'de sorun olmadığını ve 11'e yazılması gerektiğini söylüyordum. Tüm duyumcu/muhabirler Tudor'un gideceğini söylerken ben devam edileceğini söyledim. Hatta devam edilirken Luce planlarının olduğunu da söyledim. Bakıyorum da ters düşen bir olay bile yok. Ben anlamıyorum sizin gibi insanları. Kıçınızı yırtıyorsunuz gelişme yok mu diye birileri çıkıp doğruyu söylese bile karı gibi laf yapıyorsunuz. Hayırdır ben Twitter hesabı falan kasıyorum da haberim mi yok. Ya da GSC'de beğeni falan toplayınca üyeliğime reklam falan mı alabiliyorum da burada duyumcu kılığına gireyim.
Gününün neredeyse tamamını forumda geçirecek kadar boş adamsın. Bari bir işe yarayan insanlara b.k atma güzel kardeşim. Yönetici arkadaşlara report atabilirsin aksi durumda banlasınlar. Zaten bir daha da bir gram bir şey söylemeyeceğim bende. Geçen de söyledim çünkü sizin gibiler yüzünden Şeref bıraktı bir şeyler söylemeyi. Gerçekten birkaç bilgi alabilen insanın da isteğini kırıyorsunuz.
Sabahtan akşama kadar burada olduğumu bilecek kadar boş bir insansın ki benim burada olduğumu iyi biliyorsun. Tamam sen keriz avlamaya devam et
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bir git işine sahte duyumcuSon mesajlarına bakıldığında nöbetten çıkmadığın belli güzelim. Hiç öyle böyle ayağı sıkma. Boş adamsın boş muhalefet olmayı seviyorsun o kadar.
Bunu dile getirince de bknz;
Kazığın alası olurNdiaye'de üst limit ne olmalı 7.5-8 milyona bitse kazık mı olur?
İnanıp inanmama değil mesele böyle bir kadro kurulsa iyi olur. Keşke Cengiz olsaydı da solda 2 yerliyle çıksaydık. Hoş Cengiz de bizim ligden diye burun kıvrılırdı ama.
Ndiaye'de üst limit ne olmalı 7.5-8 milyona bitse kazık mı olur?
Hem de ne kazık. Birdaha çıkmaz şemsiye misali.Ndiaye'de üst limit ne olmalı 7.5-8 milyona bitse kazık mı olur?
Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)Arkadaş sorunlu musun sen? Ben daha onun bunun için şuraya gidildi diye bir şey bile söylemedim.