Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben o mesajinda irkcilik gormedim, sadece hos olmamis ama bazi insanlar cok abartmis bana gore.

"Dört yıl için el sıkışılan 27 yaşındaki Feghouli'ye yıllık 3 milyon euro garanti ücret, West Ham'a ise 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.'' (fotomaç)

Feghouli için sürekli yeni bir fiyat yazılıyor. ama bana en mantıklı bu geldi. çünkü adamın istediğini vermiş olsaydık muhtemelen çoktan iş biterdi. ancak belli bir fiyatın üstüne çıkmamak için pazarlık yapılıyor. işin uzaması da bu yüzden belliki.
fernando da ise oyuncuyla tamamen anlaşıldığı için elimiz güçlü ve M. City nin bonservisi biraz daha aşağı çekmesi hedefleniyor.

sonuç olarak fernando ve feghouliyi kadroya yazabiliriz.

"Dört yıl için el sıkışılan 27 yaşındaki Feghouli'ye yıllık 3 milyon euro garanti ücret, West Ham'a ise 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.'' (fotomaç)

Feghouli için sürekli yeni bir fiyat yazılıyor. ama bana en mantıklı bu geldi. çünkü adamın istediğini vermiş olsaydık muhtemelen çoktan iş biterdi. ancak belli bir fiyatın üstüne çıkmamak için pazarlık yapılıyor. işin uzaması da bu yüzden belliki.
fernando da ise oyuncuyla tamamen anlaşıldığı için elimiz güçlü ve M. City nin bonservisi biraz daha aşağı çekmesi hedefleniyor.

sonuç olarak fernando ve feghouliyi kadroya yazabiliriz.
hosgeldiniz foruma. tamam hemen yaziyoruz ikisini de

Kenedy ve Musondayı kiralayalım

Sol kanat premyer lig
Sağ kanat la liga

13 Cin kulübü (Shanghai Shenhua, Shanghai SIPG, Beijing Guoan, Changchun Yatai, Chongqing Dangdai Lifan, Hebei China Fortune, Guangzhou Evergrande, Guangzhou R&F, Jiangsu Suning, Liaoning Whowin, Shandong Luneng Taishan, Tianjin Quanjian, Tianjin TEDA.) gelecek sezon ligde olmayabilirmis maaslari ödeyemedikleri icin

Hulk, Oscar, Pato simdiden h.o

Bize gelseydi çok iyi bize gelmeyinc abartmayın demeyin abi adam ne olursa olsun kumaşı belli şurda kim istemez ben arfayı Galatasaray da görmek ?

Ben istemem.

Cunku adam min 4 milyondan 3-4 sene mukavele isteyecek.

Son 4 yili 4 farkli kulupte gecirmis kimse tarafindan istenmemis adam.

Sence normalmi?

13 Cin kulübü (Shanghai Shenhua, Shanghai SIPG, Beijing Guoan, Changchun Yatai, Chongqing Dangdai Lifan, Hebei China Fortune, Guangzhou Evergrande, Guangzhou R&F, Jiangsu Suning, Liaoning Whowin, Shandong Luneng Taishan, Tianjin Quanjian, Tianjin TEDA.) gelecek sezon ligde olmayabilirmis maaslari ödeyemedikleri icin

Hulk, Oscar, Pato simdiden h.o
+

15 agustos'a kadar oyuncularin gecikmis maaslarini odemeleri gerekirmis.

Denayer: "Kim olduğunu asla unutma

DFkvbRzXcAEhuW8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt