- 16 Haziran 2010
- 203.440
- 155.386
- 6.838
Ben o mesajinda irkcilik gormedim, sadece hos olmamis ama bazi insanlar cok abartmis bana gore.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uyuklayan guvenlik gorevlisinin fotografini cekip altina "F. You China, Wake Up China, You Idiot!" falan yazmis.Çinlilerde hakaret edilmeyecek gibi değil. Çocuk haklı olabilir bu konuda rtaş
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hosgeldiniz foruma. tamam hemen yaziyoruz ikisini de"Dört yıl için el sıkışılan 27 yaşındaki Feghouli'ye yıllık 3 milyon euro garanti ücret, West Ham'a ise 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.'' (fotomaç)
Feghouli için sürekli yeni bir fiyat yazılıyor. ama bana en mantıklı bu geldi. çünkü adamın istediğini vermiş olsaydık muhtemelen çoktan iş biterdi. ancak belli bir fiyatın üstüne çıkmamak için pazarlık yapılıyor. işin uzaması da bu yüzden belliki.
fernando da ise oyuncuyla tamamen anlaşıldığı için elimiz güçlü ve M. City nin bonservisi biraz daha aşağı çekmesi hedefleniyor.
sonuç olarak fernando ve feghouliyi kadroya yazabiliriz.
S8'in attığı gollerin yarısı penaltıdırSon iki sezonda Süper Lig'de en fazla gol atan ortasahalar:
Visca 25
Ndiaye 17
Selçuk İnan 17
Yasin 17
Chahechouhe 17
Malmış birazuyuklayan guvenlik gorevlisinin fotografini cekip altina "F. You China, Wake Up China, You Idiot!" falan yazmis.
hasta bir tip belli ki
Bize gelseydi çok iyi bize gelmeyinc abartmayın demeyin abi adam ne olursa olsun kumaşı belli şurda kim istemez ben arfayı Galatasaray da görmek ?
Hürriyet facebook sayfasından canlı yayın başlayacaknerede rekdas
+13 Cin kulübü (Shanghai Shenhua, Shanghai SIPG, Beijing Guoan, Changchun Yatai, Chongqing Dangdai Lifan, Hebei China Fortune, Guangzhou Evergrande, Guangzhou R&F, Jiangsu Suning, Liaoning Whowin, Shandong Luneng Taishan, Tianjin Quanjian, Tianjin TEDA.) gelecek sezon ligde olmayabilirmis maaslari ödeyemedikleri icin
Hulk, Oscar, Pato simdiden h.o
Bu çocukta fazla gazcı bi tipDenayer: "Kim olduğunu asla unutma
![]()
Ben istemem.
Cunku adam min 4 milyondan 3-4 sene mukavele isteyecek.
Son 4 yili 4 farkli kulupte gecirmis kimse tarafindan istenmemis adam.
Sence normalmi?
Hulk efsane olur lan. Trdeki kalecileri de topla beraber kaleye sokar düşüncesi bile hoş.