Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca bize, lucescu milli takıma en mantıklı formül

Oglum sirf mehmet özbekin kararini bozamadiklari icin tudoru göndermeyip onun üstüne mentör olarak bilmem kac milyon euro alacak luceyi getirmek tamamen acizlikdir.

luce - tudor super olur bırı hırslı dıgerı tecrubelı ve lucescu nun transferde nekadar basarılı oldugu ortada

Kadro planlamasını, transferleri tamamen Tudor yapmışken, Tudor'un üstüne Lucescu'yu getirmek ne demek?

Ayrıca spekülasyonlardan bahsetmek bile istemiyorum. Her hafta, "yönetim Tudor'u gönderip Luce'yi TD yapacak" söylemi konuşulacak. Ki en ufak kötü gidişte de yönetim aynen bunu yapacak. Bunu Tudor da biliyor. Bu sebeple üzerinde ekstra baskı da oluşacak. Neresinden tutarsan tut saçma ve beyhude bir hamle.

Mehmet Demirkol'un dediği gibi Luce Tudor'u kovup oğlunu getirir ekime doğru

Evren Göz: Imbula olumsuz.Fernando ya da Ndiaye isimlerinden biri alınacak.

İnşallah alınan isim Fernando olur, Ndiaye'nin Selcuk ile uyumlu olacağını sanmıyorum, aynı tip oyuncular. Tolga+NDiaye düşünüyorsa hocamız o ayrı tabi, bir bildiği vardır elbet

yine sadece bir tane orta saha aliyoruz herhalde

Oyuncusunun lisansını çıkartamıyan bir yönetimin sportif direktörlüğün ne demek olduğunu bildiğin düşünmüyorum. Saçmaladıkça saçmalıyoruz acilen olağan üstü kongre alınıp bunları şutlamamız lazım bu yönetim bu takım da şampiyonluk filan göremez.

Ulan Östersund'a elendik.Ne bir kelle alındı,ne bir transfer yapıldı.Yeter ulan

Fernando mutlaka alınmalı

Gerçi Badounun ofansif özellikleri hiç de fena değil

Takımda topu öne taşıyacak doğru dürüst orta saha oyuncu yok belh dışında

Ismarlama haberlere inanıp 2 orta saha bekleyenler de yavaş yavaş uyanacaktır yakında.
Elle tutulur bir ortasaha bile alabileceklerini sanmıyorum. Fernando'yu da Feghouli gibi sündürürler 1 ay sonra hoop transfer sezonu bitti. Asamoah Gyan'ın golü geldiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt