Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 orta saha almazlarsa sezonu şimdiden verdik demektir,gerekirse sol bekte linnes oynasın o kadar kritik

Fernandonun alternatif badou muydu arkadaslar? İkisi ayni tip oyuncu muydu ki bir transfer yapacak diyor? Fernando ya da vainquer dese inanirim imbula dese inanirim da fernando ya da ndiaye alinacak cok sacma..ikisi de bonservisiyle alinmayacagini dunden beri yaziyorum 14 15m bonservis demek en az badounun oldugu 8 numara kiralik olmasi sart

Ali Ece: Dursun Özbek, Dembele için Türkiye Liginde yapamaz dedi. Peki sen ne yaptın yöneticilik nasıl yapılamaz dersi veriyorsun adeta.

muslera ve sneijder hariç 9 tane ilk 11 oyuncusuna ihtiyaç vardı.
Ama çapsızlar herşeyi eline yüzüne bulaştırdı.
Verilen bonservis ücretleri harcanan parada sıkıntı görmüyorum.Bu revizyon için zaten çok ciddi paralar harcanması gerekiyordu. Sıkıntı oyuncu tercihleri,planlama, her zamanki gibi geç kalma ve bunun sonucunda avrupadan elenme.

Şu klübün başında Birazcık aklı başında, işi bilen insanlar olsa bu sene yapılacak transferlerle bu takım çağ atlardı. Avrupada falan yoluna devam ediyordu.

Yahu iki senedir rezil olduğun adamlarla göz göre göre avrupa maçına çıkıyorsun. Ondan sonra hala nasıl elendik diyorlar lan..
tvde antreman görüntülerinde selçuk, tolga, yasin, carole, linnes, sinan gibi adamları görünce çıldırıyorum. Koskoca Galatasaray ilk turdan avrupadan elendi. Adamlar hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor.

Bu saaten sonra bunların yapacağı transferler bu klübü batırır.

Tudorun bu takimi sampiyon yapacagini dusunen varsa tineri ona ver
Tiner muhabbetiniz biribirinizle olsun ancak eğer ismi geçen orta sahalardan 2 si alınırsa tudorun idmanlar ile açık ara şampiyon oluruz, ben 35 yaşındayım fizik kalite kimdeyse bu ligi o götürdü hep değişmez bu.
Ayrıca sol bek ve sol açık bende iaterim elbet ama öncelikle 2 üst düzey orta sahaya birçok sıkıntımız biter ve ipi göğüsleriz, açık ara hemde.

Eğer şu an ki düzen futbolcuya dayalıysa dua edelim arda denilen velet gelmesin o zaman tam yeniçer ocağı olur işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt