Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.728
- 11.805
- 1.163
Ntv Sporun Fernando için City 6 Milyona düştü haberinden günler sonra Galatasaray 8 Milyona çıktı haberini es geçmeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk: Tembel, fitne çıkartan oyuncu vb. birçok vasıfa sahip ama hala takımda tutuyor.
Tudor hoca filan değil. Adamın tek bildiği ağır tempolu idmanlar, çok koşan mücadele eden bir oyuncu topluluğu ama futbol sadece çok koşmakla olmaz. Takımı oynatacak futbol zekası olan oyuncular da olması gerekir. 1 aydır takımı çalıştırıyor bir köy takıma karşı adam akıllı bir atağımız yok bu adam mı takımı bir yerlere getirecek.
Kiminle kuracaktı o Sistemi?Tudor sezon basinda gelmedi gecen sezon kac hafta takimin basindaydi bu zamana dek bir sistem kuramadiysa ya sorun kendinde yada futbolcularda eger öyleyse kendine ihanet etti düsündügü futbolculari ya derhal satacaklar yada kadro disi birakacaklar. Bir sneijder gönderildi ama sorunlar devam ettigine göre baskalari daha gitmesi gerek. Bunu yapmak istemiyorsaniz ozaman tudorla devam etmek en mantiksizi.
Evren gözün gözüne sokmak lazim bu yazilari.
Aynen. Varsin bu tudor gitsim abdullah avci gelene kadar yilmaz vural gelsin 10 ayligina
Kardes hak veriyorum. Ama olaya bide ters tarafindan bakmak lazim, tekrarliyorum ama bu takimin basinda hangi hoca olursa olsun biz yine elenirdik bu oyunculara, bunlara taktik felan aşılılamassın. Adam bi takimini kursun, oynatsin görelim, bu isler sabir ister, bugünden yarina olmuyor malesef, yoksa jürgen klopp gibi adamlari 5-6 hafta sonra kovarlardi, haa taktik teknik anlamda birsey degismesse 5-6 aya kadar ozaman sezon sonu yollar ayrilir, yeni yönetim ve yeni tdle ve bu sene alınan kaliteli oyuncularla yeni sezona yine ümitli gireriz. Simdi td degistirirsek sezon bizim icin zaten biter. Zorlu sürec biliyorum ama sabırlı olmak lazım. Tudor bence boş adam değil, trust the process.