Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntv Sporun Fernando için City 6 Milyona düştü haberinden günler sonra Galatasaray 8 Milyona çıktı haberini es geçmeyelim.

Selçuk: Tembel, fitne çıkartan oyuncu vb. birçok vasıfa sahip ama hala takımda tutuyor.

Tudor hoca filan değil. Adamın tek bildiği ağır tempolu idmanlar, çok koşan mücadele eden bir oyuncu topluluğu ama futbol sadece çok koşmakla olmaz. Takımı oynatacak futbol zekası olan oyuncular da olması gerekir. 1 aydır takımı çalıştırıyor bir köy takıma karşı adam akıllı bir atağımız yok bu adam mı takımı bir yerlere getirecek.

Kardes hak veriyorum. Ama olaya bide ters tarafindan bakmak lazim, tekrarliyorum ama bu takimin basinda hangi hoca olursa olsun biz yine elenirdik bu oyunculara, bunlara taktik felan aşılılamassın. Adam bi takimini kursun, oynatsin görelim, bu isler sabir ister, bugünden yarina olmuyor malesef, yoksa jürgen klopp gibi adamlari 5-6 hafta sonra kovarlardi, haa taktik teknik anlamda birsey degismesse 5-6 aya kadar ozaman sezon sonu yollar ayrilir, yeni yönetim ve yeni tdle ve bu sene alınan kaliteli oyuncularla yeni sezona yine ümitli gireriz. Simdi td degistirirsek sezon bizim icin zaten biter. Zorlu sürec biliyorum ama sabırlı olmak lazım. Tudor bence boş adam değil, trust the process.

Tudor sezon basinda gelmedi gecen sezon kac hafta takimin basindaydi bu zamana dek bir sistem kuramadiysa ya sorun kendinde yada futbolcularda eger öyleyse kendine ihanet etti düsündügü futbolculari ya derhal satacaklar yada kadro disi birakacaklar. Bir sneijder gönderildi ama sorunlar devam ettigine göre baskalari daha gitmesi gerek. Bunu yapmak istemiyorsaniz ozaman tudorla devam etmek en mantiksizi.

haha fernando yada ndiaye olmuş. fernando kim ndiaye kim yav yazık bu taraftara. herkes fernando feghuli ve imbulayı kadroya banko yazıyordu, olmaz dedik. dursun üçün birini alsın öpüp başıma koyarım dedik. gelinen durum üçün sıfırı oldu. bu adamları medyaya servis ederek osterdund faciasını unutturdular tüm taraftarlar olarakta çok güzel yedik. kadroları volksn şen ve ndiayeli şekilde düzeltiriz artık.

Onun bunun uzerinden Lucescu s direktor yapsak taraftar ne tepki verir kumpanyasi yurutuluyor oyuna gelmeyin.
O moruk gitsin oglunu baska yere pazarlasin.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Tudor sezon basinda gelmedi gecen sezon kac hafta takimin basindaydi bu zamana dek bir sistem kuramadiysa ya sorun kendinde yada futbolcularda eger öyleyse kendine ihanet etti düsündügü futbolculari ya derhal satacaklar yada kadro disi birakacaklar. Bir sneijder gönderildi ama sorunlar devam ettigine göre baskalari daha gitmesi gerek. Bunu yapmak istemiyorsaniz ozaman tudorla devam etmek en mantiksizi.
Kiminle kuracaktı o Sistemi?

Aynen adını yazamadığımız takıma elendik taraftarın gazını imbula fernando feghuli ile aldılar. Şimdi de Ndiaye - Volkan şeni alırlst

Osmanlıspor'dan Galatasaray'a: "Ndiaye için 5 M € bonservis bedelini kabul etmeyiz ve üstüne sizden futbolcu istemiyoruz." (TRT Spor)

Tmm ingiltere'ye 10 milyona satin

Kardes hak veriyorum. Ama olaya bide ters tarafindan bakmak lazim, tekrarliyorum ama bu takimin basinda hangi hoca olursa olsun biz yine elenirdik bu oyunculara, bunlara taktik felan aşılılamassın. Adam bi takimini kursun, oynatsin görelim, bu isler sabir ister, bugünden yarina olmuyor malesef, yoksa jürgen klopp gibi adamlari 5-6 hafta sonra kovarlardi, haa taktik teknik anlamda birsey degismesse 5-6 aya kadar ozaman sezon sonu yollar ayrilir, yeni yönetim ve yeni tdle ve bu sene alınan kaliteli oyuncularla yeni sezona yine ümitli gireriz. Simdi td degistirirsek sezon bizim icin zaten biter. Zorlu sürec biliyorum ama sabırlı olmak lazım. Tudor bence boş adam değil, trust the process.

Öncelikle karşındaki takım köy takımından hallice o yüzden o maçın bir açıklaması olamaz. Biz yine elenirdik bu oyuncularla demek nedir Batuhan, biz beğenmiyorsak bile sahaya çıkan kadro o takımı her türlü yenmesi gerekirdi bunun açıklaması olamaz. 1 aydır takımı çalıştırdı Tudor sahada sistem adına bir tane hareket yoktu.

Sabırlı olmak yada olmamak mevzu değil. Benim itirazım sabırsızlıktan değil güven veren hoca olsa sesimi çıkartmam ama bu adam teknik direktör filan değil. Sezon başlamadan ne kadar çabuk kurtuluruz bizim için o kadar iyi. Bak görürsün sezon içinde çok oyuncuyla sıkıntı yaşayacak.

6-7'ye alır bizimkiler Ndiaye'yi bence sonra bu yüzden Fernando'dan vazgeçerler ön libero ararız

ÖZEL: Galatasaray'ın bugünkü yönetim kurulu toplantısında Mircea Lucescu isminin gündeme gelmediği öğrenildi. (Gamaspor)

Futbol aklı olarak Lucescu ismi düşünülüyor gibi suni gündemle taraftarı oyalamak yerine, transferleri bir an evvel gerçekleştirsinler. Lig başlıyor, yeter artık.

Ersin Düzen: Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, N'Diaye için Ankara'da Osmanlıspor yönetimi ile görüştü. 5 mil € teklif yaptı

Ersin Düzen: Osmanlıspor, 5 mil €
bonservis teklifini kabul etmedi. Ayrıca, Galatasaray'a takas ile futbolcu almayacaklarını iletti

Ersin Düzen: Cenk Ergün, yeni bir teklif için süre istedi. N'Diaye'ye Newcastle United, Brighton ve Swansea City'den teklif var. ( yaw he he )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt