Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sport1, Emre Mor için bir analiz kaleme aldı; "Türk Messi Emre Mor, kariyerinin başında çöküş dönemine girdi. Bu sezon, Emre Mor için son şans"

Thomas Tuchel: "Emre Mor, olağanüstü, tarif edilemez bir yetenek. Fakat, üst seviyeye çıkması için profesyonel olmalı."

D9FvAcTXYAEd5AI.jpg

Sport1, Emre Mor için bir analiz kaleme aldı; "Türk Messi Emre Mor, kariyerinin başında çöküş dönemine girdi. Bu sezon, Emre Mor için son şans"

Thomas Tuchel: "Emre Mor, olağanüstü, tarif edilemez bir yetenek. Fakat, üst seviyeye çıkması için profesyonel olmalı."
Gelsin bizim tornadan geçsin adam ederler onu.

Bruma: "Galatasaray benim için eşsiz bir deneyimdi, Fatih Terim genç futbolcuların çalışmak isteyeceği bir teknik adam. Terim, idmanlardan sonra genç futbolcuları yanına çeker ve oyunları ile ilgili konuşur. İletişimi çok iyidir"

Napoli Lozano'ya 50 milyon euroya yakın teklif yapmış yuh yaw bir kaç tane de bizden alın :(

Hayatımda yalan gördümde bu seviyeye ilk defa tanık oluyorum.

TOPLAM TEKLİF 23 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Kjaer'in piyasa değerinin 8 milyon Euro civarında olduğu hesap edilirse Sevilla'nın Eljif için yaptığı teklif 23 milyon Euro'yu bulduğu görülüyor.
Ya bu nrki M.Boro fa Frey e bes milyon teklif etmismis sabah dinledim fotomac yazmis galiba,ulan frey bes ederse Diagne 55 milyon eur o halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt