Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben baştan beri zaten şampiyonlar ligi diyorum. Kim ligden bahsetti :) erik gerets ile elli milyon tane ofansif adamla neler yaptık ligde. Ben futbolda olması gerekeni söylüyorum. Banega gibi adamlar ile oynamak için 3 lu orta saha olması lazım işte. Bir 10 numara birde banega aşırı yumuşak olur. Yanlışsa duzeltiyim
Belhanda gitse bile direk 10 no almayız zaten, dribbling yapabilen bir 8 no gerekir oraya, en fazla Belhanda tarzı biri alınır.

Bunları hoca düşünüyordur. Bilmiyorum Banega gibi adamı istememek lüks biraz.

Belhanda gitse bile direk 10 no almayız zaten, dribbling yapabilen bir 8 no gerekir oraya, en fazla Belhanda tarzı biri alınır.

Bunları hoca düşünüyordur. Bilmiyorum Banega gibi adamı istememek lüks biraz.
Bence biz geç bile kaldık o güzelim 3 lu orta sahaya geçme işinde. Reijkard denemişti ama o adamlarla olmazdi zaten. Şimdi elinde Banega olursa yanına bir tane 2 yönlü birde defansif çok koşan dos aldin mi süper orta saha olur. Artık 10 numara zamanı geçti zaten. Tabi bence

Ya 8 de oynayabilir ama ne kadar verimli olur. Defansi iyi değil ki. Banega gibi adamlar ile orta saha kurulması için klasik İspanyol takımlarının orta sahası gibi kurmak lazım. Xavi iniesta bosquests misali. Bu adam 30 yaşında ancak bizde 10 numara oynar. Onu demek istedim ben. Dalga geçtim tabi Twitter mevzusuda ciddiye aldılar :)

Yok müdür 8 numara oynayacak : ))))

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banega hem 10 hem de 8 numara oynuyor. Mesela Inter'de 10 numara oynuyordu ama son yıllarda Sevilla da 8 numarada oynadı. Transfermarkt da ana mevkisi şuan 8 olarak gözüküyor ama uzun bir süre 10 numarada oynamıştı. Sosa gibi düşünebilirsiniz.

Bu arada Banega Inter'e giderken Sevilla sözleşme yenilemedi ve Inter'e bedavaya gitti, sonraki sezon Sevilla 7 milyon euro falan verip geri almıştı.

Offf la durun bı dalga geçtim 10 numara değil diyip uyuz uyuz yazan adama. Bende biliyorum Banega iki yönlü ama defansı zayıf işte. Orta sahada Belhanda ile çok yumuşak olur diyorum
defans yani bu sezon hic de zayif gözükmüyordu sakasi bir yana. Adam 6 no da costu bu sezon. Tuhafima gitmedi degil

Vedat muriqi cöpün teki, onu isteyen ya izlememistir ya da troll‘dür

Forvete scout transferi istiyorum: 1 latin amerikali 1 zenci

defans yani bu sezon hic de zayif gözükmüyordu sakasi bir yana. Adam 6 no da costu bu sezon. Tuhafima gitmedi degil
Valla ben işin su modundayim. Gelsin de ne oynuyorsa oynasın. Uzun süredir adam gibi pas atan bir orta sahamız olmamıştı. Belhanda her türlü gitsin zaten. İlla 10 numara olacaksa ki zaten şuan 10 numara kıtlığı var alabilirlerse matayi alsınlar alamazlarsada çift yönlü başka bir orta saha ile gayet iyi oluruz. Fernando da değişmeli artık. Wanyama türünde dos lazim bize

Valla ben işin su modundayim. Gelsin de ne oynuyorsa oynasın. Uzun süredir adam gibi pas atan bir orta sahamız olmamıştı. Belhanda her türlü gitsin zaten. İlla 10 numara olacaksa ki zaten şuan 10 numara kıtlığı var alabilirlerse matayi alsınlar alamazlarsada çift yönlü başka bir orta saha ile gayet iyi oluruz. Fernando da değişmeli artık. Wanyama türünde dos lazim bize
wanyama da agir kalmaz mi sence? Gueye/Doucoure gibi bir cdm, önlerine Hayalimdeki OSlardan olan Sissoko ile banega

Doucoure/Gueye tarzi
Sissoko Banega

böyle birsey yapmak gerek. Tabi sissoko yu almak imkansiz artik. Bir zahmet scoutlar momentumu yakalamisken böyle tarzda birisini bulsunlar

wanyama da agir kalmaz mi sence? Gueye/Doucoure gibi bir cdm, önlerine Hayalimdeki OSlardan olan Sissoko ile banega

Doucoure/Gueye tarzi
Sissoko Banega

böyle birsey yapmak gerek. Tabi sissoko yu almak imkansiz artik. Bir zahmet scoutlar momentumu yakalamisken böyle tarzda birisini bulsunlar
Bence de doğru olan bu. Modern orta sahalar hep böyle zaten artık. Biz guncellenemedik o ayrı. Wanyama yi azman olduğu için yazdım. Yoksa evet ağır. Genç bir DOS alınabilir bence birazda beyni olan biri olmalı

Banega ve Belhanda yanyana uyumlu olur
Vedatı Umut Bulut rolünde düşünelim. Araya iyi kaçan atletik yerli yedek forvet.

Sinandan her turlu iyidir.
Vedat Sinan yerine ilk yarı olsa çok daha rahat ederdik. Ayrıca umut kadar kazma değil Ancak ben diyorum ki 3-4 m yabancı yedek forvete vereceksen daha iyisi olamazmiydi ? Yada 2 tane scout forvet.

Evet süper olur transfer sezonu da bitmiş olur muhtemelen sahaya para dizeriz artık futbolcu yerine
Ne alaka şimdi zaten 3 tane adamla anlaşmış vaziyettesin. Doğru bir mühendislik ile 1 oyuncuyu satarsın yerini doldurursun. Sen bu adamları sezon boyunca sat o süreçte yerleri dolar emin ol adamlar son gün 3 tane adam alıp kadro tamamlıyor

Vedat Sinan yerine ilk yarı olsa çok daha rahat ederdik. Ayrıca umut kadar kazma değil Ancak ben diyorum ki 3-4 m yabancı yedek forvete vereceksen daha iyisi olamazmiydi ? Yada 2 tane scout forvet.
scout transferi olur da, daha iyisini 3-4e bulmak zor. Artik normal yürüyen herkese 7-8 istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt