- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
3-4 milyon Euro bonservis vermeye değecek bir fark göremiyorum ikisinin arasında.İkiside yedek bekleyecek.Erenin bonservisi yok.Vedat kesinlikle. Eren eski eren olsa okey ama buraya geldikten sonra çöktü o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 milyon Euro bonservis vermeye değecek bir fark göremiyorum ikisinin arasında.İkiside yedek bekleyecek.Erenin bonservisi yok.Vedat kesinlikle. Eren eski eren olsa okey ama buraya geldikten sonra çöktü o
Bu adamlara güvenerek mi kadro kurucaz. Wellback te Sturridge de cam adam. Cok riskli ve maaliyetli transferler. Ben risk alicaksam balotelli riskine girerim. Manyak ama oynadimi tek başına takım gibiBedelsiz welbeck veya sturridge gelir gelenide vedatla destekleriz iste. Mitroyla diagne gg
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Balotellinin sansasyonlariyla uğraşma riski daha sıkıntılı.Bu adamlara güvenerek mi kadro kurucaz. Wellback te Sturridge de cam adam. Cok riskli ve maaliyetli transferler. Ben risk alicaksam balotelli riskine girerim. Manyak ama oynadimi tek başına takım gibi
Yerli degil, yabanci statüsünde oynayacak, daha kötüBanega ve Belhanda yanyana uyumlu olur
Vedatı Umut Bulut rolünde düşünelim. Araya iyi kaçan atletik yerli yedek forvet.
Sinandan her turlu iyidir.
O risk var evet ama Bu konuda Fatih hocaya guvenim tam. Bizim taraftar ile birleşince bence Balotelli yarım kalan hikayesine devam edebilir. Bu kulüp meloyu adam ettiBalotellinin sansasyonlariyla uğraşma riski daha sıkıntılı.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Focus yol tutuşta golf ile yarışır ama yinede muriq yerine 2 adet genç scout bana daha mantıklı geliyor. Yada az araştırmak lazım belki 3-4m a daha iyisi vardır. Ama muriq e yedek için düşük bir sözleşme yaparlarsa çokta uzulmemVedat sinan in bi üst modeli...
Yani Fiesta degil focus ancak
Sevilla nin bu herifi birakma sebebi herhalde ligi icin dusuk temposu olabilir, baska sebep gelmiyor aklima. Ama bizim lig icin yeterli.
Deplasmanlarda patlamamak icin Fernandondan cok daha tempolu bir 6 numara bulmaliyiz. Insan yiyeninden soyle. Mesela ilk 2 senesindeki Melo ile neler yapmazdi bu banega?
kolarov + fejsa dogrudur. Kono icin 5-7 isterlerLOL
Kolarov 3-4m bonservis
Fejsa 3m bonservis
Konoplyanka 2-3M bonservis
Sevilla ile cidden ne sorunu var ilginç ama ben her şekilde gelsin isterimSevilla nin bu herifi birakma sebebi herhalde ligi icin dusuk temposu olabilir, baska sebep gelmiyor aklima. Ama bizim lig icin yeterli.
Deplasmanlarda patlamamak icin Fernandondan cok daha tempolu bir 6 numara bulmaliyiz. Insan yiyeninden soyle. Mesela ilk 2 senesindeki Melo ile neler yapmazdi bu banega?