- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
şeyi unutmuşsunGelenler varrrr
Gidenler varrr
Isim sormayin
Nasil gazetecilik ama
Transferde tek engel bonservis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şeyi unutmuşsunGelenler varrrr
Gidenler varrr
Isim sormayin
Nasil gazetecilik ama
imkansız bay colphFatih
Şener
Semih
Ahmet
Linnes
Donk
Selçuk
Yunus
Jimmy
Babel
Mitroglou
5 dkk izledim scout ekibine olumlu rapor verdim almalıyık paramız yeterseSoru
Skov olseni 90dk izleyen var mi
benaccer 6 no olurda sol bek lazim linnes 2. secim olurBabel Ze luis Feghouli
Belhanda Banega
6
Linnes Marcao Luyindama Valencia
Muslera
Beyaz forma olmadığından gri forma alacaz..
benaccer 6 no olurda sol bek lazim linnes 2. secim olur
Adını dün ilk defa duyduğun adam için iyi yaptılar demek komik! 280 bin euro da 1.5 milyon tl yapıyor o mantıkla çöpe atılan bir para olacak muhtemel 1 maç oynamadan seneyi kapatacak bu arkadaş. Şener ise en az 10 maç oynar.Fener iyi iş yaptı bu transfer ile.
Yedekte oturup su içen Şener yeteneksizinin, 1.5 milyon euro'luk maaşın dan kurtularak yerine bedava genç bir yedek buldu.
Biz ise enayi gibi şener'in lux araba koleksiyonuna yenisini eklemek için gayret ediyoruz.
MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!
arda benchte olsa daha iyi hızlı defans arkasına sarkan bi kanat istiyorum şahsenSkov banega arda iyi bir orta saha daha ve forvet.
Sampiyonluk cepte
Formalar bunlar..Gri forma derken bu sezon gri mi çıkarıyoruz yıllardır bekliyorum gri güzel bir forma
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
imkansız bay colph
Fener boşa yaptı bu transferi. Muzzi'nin oyunu bu. Adam garip bi şekilde bütün yönetimleri kafalama yeteneğine sahip. Trabzon bu sefer yutmadı ama.Adını dün ilk defa duyduğun adam için iyi yaptılar demek komik! 280 bin euro da 1.5 milyon tl yapıyor o mantıkla çöpe atılan bir para olacak muhtemel 1 maç oynamadan seneyi kapatacak bu arkadaş. Şener ise en az 10 maç oynar.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunlardan hangileri as kadroda olacakEkibimizin ZTK kadrosu olacağı hususunda mütakabata varalım.