Yuksel İncedogan
Sarı Üye
- 27 Aralık 2010
- 170
- 95
- 988
Yaw he he size mi kaldi herkesin Galatasaray 'liligini sorgulamak.evet fenerlidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw he he size mi kaldi herkesin Galatasaray 'liligini sorgulamak.evet fenerlidir
evetYaw he he size mi kaldi herkesin Galatasaray 'liligini sorgulamak.
Aynen dediğin gibi oldu. Genç oyuncu denilerek transfer edildi, yatırım gözüyle bakıldı ama fiziği o kadar kötüydü ki ilk 6 maç forma giymedi. Sonra 5 dakikanın altında süreler aldı (maç sonlarında yedekten girdi) 2 yıllık roma kariyeri 10 maçla son buldu. Bu da zaten tüm olayın özeti.İtalya'da en önemli gelişim yıllarında gidip gerekli süreleri göremedi galiba.
Cengiz ündar mesela gitti ve başlarda başlarda oda zorlandı fiziken ama istikrarlı süre alarak geliştirdiler çocuğu işte.
Salih büyük ihtimalle antrenmanlarda bile ezilmiştir. Menajer kurbanı. Yanlış kariyer planlaması
Allah kolaylik versin senin isinde zor.
ismi kucuk yazilanlara fenerli diyorlar kardes dikkat etYaw he he size mi kaldi herkesin Galatasaray 'liligini sorgulamak.
Sorun degil duzeltme isini bilmiyorum.Yardim eden olursa duzeltelim.ismi kucuk yazilanlara fenerli diyorlar kardes dikkat et
Selamun aleykum arkadaslar.
Allaha cok sukur iyiyim sizleri sormali.Duyum verecegim yada veriyorum hissiyatina niye kapildiniz.Aleyküm selam
duyum istemez sen nasılsın ondan bahset bize Yüksel kardeş?![]()
Allah kolaylik versin senin isinde zor.
Selamun aleykum arkadaslar.
ismi kucuk yazilanlara fenerli diyorlar kardes dikkat et
WtfSorun degil duzeltme isini bilmiyorum.Yardim eden olursa duzeltelim.
şu ikisiyle onu aynı cümlede mi kullandın lan sen gobel!!!!!Skov banega arda iyi bir orta saha daha ve forvet.
Sampiyonluk cepte
wtf nedir
isminizi ne yapam diyorwtf nedir