Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih ne oynadi da geldi kardes.Degerlerimize sahip cikmaliyiz bizim buyuklugumuz bunu gerektirir.
Arda, Galatasaray'ın değerlerine, imajına zarar verebilecek bir futbolcu. Saha dışında karışmadığı olay kalmamış, çoğu kişi tarafından sevilmeyen, gittiği her deplasmanda ıslıklanan birisi. Kendisini nasıl bu hallere düşürdüğünü oturup sorgulaması, neydim ne oldum demesi gerek. Galatasaray'ın büyüklüğü zaten bu ve bunun gibi şahısları kabul etmez, etmemeli. 20-24 yaş aralığında delikanlı birisi de değil ki oturup tekrar eğitesin. 32 yaşına gelmiş en olgun çağında yapmaması gereken şeyler yapmış, profesyonellikten uzak birisini transfer etmenin de bir anlamı yok. Eğer değerlere sahip çıkılmak isteniyorsa şu an altyapımızda oynayan oyuncuların üzerine düşmemiz gerek, değerse önemli olan Arda'ya gelene kadar sahip çıkılması gereken daha çok değer var.

Adını dün ilk defa duyduğun adam için iyi yaptılar demek komik! 280 bin euro da 1.5 milyon tl yapıyor o mantıkla çöpe atılan bir para olacak muhtemel 1 maç oynamadan seneyi kapatacak bu arkadaş. Şener ise en az 10 maç oynar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şener 10 maç oynasa ne olur oynamasa ne olur.
6-7 milyonu çöpe atacağımıza 1.5 milyonu 21 yaşındaki çocuğa vererek çöpe atsak sorun olmazdı.
En azından az zarar ederdik.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Şener 10 maç oynasa ne olur oynamasa ne olur.
6-7 milyonu çöpe atacağımıza 1.5 milyonu 21 yaşındaki çocuğa vererek çöpe atsak sorun olmazdı.
En azından az zarar ederdik.

Cocuk dediginden senin alt yapinda bolca var, dün ilk defa duyduğun almancı bir çöp için bu kadar uzun yazmana bile gerek yoktu bence.

Cocuk dediginden senin alt yapinda bolca var, dün ilk defa duyduğun almancı bir çöp için bu kadar uzun yazmana bile gerek yoktu bence.

Bana kalırsa zaten altyapıdaki oynasın.
Onu yapmıyoruz bari bunu yapalım.

Sende sırf şener yeteneksizini savunmak için şekilden şekile girdin

ardayı isteyen gassaraylılar hakkında bir çift yorumda bulunalım

e86b1456d39a63260453c959156a2586.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jimmyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Şener ı savunan yok lakin bu çöp mu şener mi dersen 1000 defa şener derim biri tecrübeli diğeri çöp bile degil.

ardayı isteyen gassaraylılar hakkında bir çift yorumda bulunalım
Onlar adına üzülüyorum.
İstedikleri kisi her türlü pisliği yapmış hala bize yakıştiriyorlarsa eğer onlar için yapacak bişey kalmamıştır.

Arda, Galatasaray'ın değerlerine, imajına zarar verebilecek bir futbolcu. Saha dışında karışmadığı olay kalmamış, çoğu kişi tarafından sevilmeyen, gittiği her deplasmanda ıslıklanan birisi. Kendisini nasıl bu hallere düşürdüğünü oturup sorgulaması, neydim ne oldum demesi gerek. Galatasaray'ın büyüklüğü zaten bu ve bunun gibi şahısları kabul etmez, etmemeli. 20-24 yaş aralığında delikanlı birisi de değil ki oturup tekrar eğitesin. 32 yaşına gelmiş en olgun çağında yapmaması gereken şeyler yapmış, profesyonellikten uzak birisini transfer etmenin de bir anlamı yok. Eğer değerlere sahip çıkılmak isteniyorsa şu an altyapımızda oynayan oyuncuların üzerine düşmemiz gerek, değerse önemli olan Arda'ya gelene kadar sahip çıkılması gereken daha çok değer var.
Ben de ayni noktadayim.Yaptigi tutarsiz davranislari bizim formamizi giyerken yapsaydi hak verirdim gelmesin diyebilirdik.En onemlisi de sizin dediginiz gibi bizim altyapimizdan olan her oyuncuya deger katip deger vermeliyiz.Yol bitti artik ucuk paralara sacma sapan oyunculara dunyanin parasini vermek koyuyor.Altyapi , altyapi ve kendimizin yetistirdigi oyuncular lazim bize saygilar.

Jimmy
Sener
Babel
Banega
Balotelli

Açıklansın kadromuzu tamamlayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt