Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.296
- 3.925
- 458
Yunus akgün 10 tane arda eder benceArda yi savunmuyoruz kardeş. Sınır gelebileceği için mantıklı birşeyler düşünmeye çalışıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus akgün 10 tane arda eder benceArda yi savunmuyoruz kardeş. Sınır gelebileceği için mantıklı birşeyler düşünmeye çalışıyoruz.
HahahahahaBanega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
Yunus konusunda emin değilim renktas.Yunus akgün 10 tane arda eder bence
canlı yayın yaparsan ben sana şişe yollarım.Banega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
sen biraz bahane arıyo gibisinBanega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
Büyük risk.Banega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
Yunusun tavirlari Emre Colak benziyor gibi biraz. Umarim aklini basina alir.
İşini biliyon ha. Adresini paylaşacaksın aynı zamanda tabiki. İlk müdahale ücretini kapacaksın doktor olarak hemen.canlı yayın yaparsan ben sana şişe yollarım.
Yedek forvet için hic zannetmiyorum. Mitroğlu bile gitmedi ayrıca bu adam yabancı statüsünde. Bu adam sallıyor. Doğruysa zaten diyecek laf bulamamZeki Uzundurukan: “Galatasaray, Vedat Muriç için Çaykur Rizespor’a 6 milyon Euro teklif etti. Birkaç gün içinde ön protokol yapılması bekleniyor.”
birisi esek gibi anirdi hatirlatim. Tutamayacagin seyi söyelmeBanega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim