Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.810
- 4.525
- 1.468
esnekmişBanega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
esnekmişBanega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
eğer arda turan bu takıma gelirse galatasaraylılığımı dondururum.@Hurşit Tuta arda turan transferiyle ilgili yorum alalım
Ben damacana bile yollarım.canlı yayın yaparsan ben sana şişe yollarım.
şişeyi kırmadan tek parça çıkartırız evelallahİşini biliyon ha. Adresini paylaşacaksın aynı zamanda tabiki. İlk müdahale ücretini kapacaksın doktor olarak hemen.
evde fazla derin dondurucu var yollayabilirim.eğer arda turan bu takıma gelirse galatasaraylılığımı dondururum.
galatasarayın sosyal medya hesaplarını engelleme hareketimize katılır mısın?eğer arda turan bu takıma gelirse galatasaraylılığımı dondururum.
Senin ben beynini.Banega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
evde fazla derin dondurucu var yollayabilirim.
Yapma!Banega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
olur forumbesiktas.com da etkileşime de geçeriz.galatasarayın sosyal medya hesaplarını engelleme hareketimize katılır mısın?
Sen bekleme bence direkt olarak sok gelirse mutluluğun 2 katına çıkarBanega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
lan sen orda nasıl onursal üye oldun HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAAHAHAHAHolur forumbesiktas.com da etkileşime de geçeriz.
Hurşit Tuta Galatarasay taraftarlığını donduracağı için Arda Turan transferinden vazgeçildiği kapa bildirilmiş.eğer arda turan bu takıma gelirse galatasaraylılığımı dondururum.
Cep uygulamasında red face olmadığına İlk defa üzüldüm.... muhabbete bak ya