Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David Neres: "Erik ten Hag bir kere yanıma gelerek saçlarımı beğenmediğini söyledi. Ben de ona 'Kendi saçlarınla ilgilenmelisin, ben de kendi saçlarımla ilgilenirim' dedim. Bu konuşma sonrasında beni iki maç yedek bıraktı."

D9G7fM7XoAAEA7U.jpg

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

TRANSFER - Fenerbahçe, Wolfsburg II'de forma giyen 21 yaşındaki Murat Sağlam ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

D9GijAYXkAA9xFt.jpg

Bombalar patlıyor biz hala elizabeth

Yaw herkes diagne için apachi deli boş beleş adam diyor sonra da barotelli diye bağırıyor. Adam bu işlerin kitabını yazmış ama yarin imzalasa halay çekecek bir grup var

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesele apaçi olması değil. Mesele yetenek fukarası olması. Adam gibi topçu olsa yaptığı malca işleri kimse takmaz. Ama herif 1.95 boyuyla kafa topuna çıkmaya tenezzül etmiyor. Sövmesinler de ne yapsınlar.
Balotelli dediğimiz adam World Class striker. Gram abartma yok. Kafası kırık olmasa şu anda hala PL'nin baklava altısında filan oynuyor olurdu. Canı isteyince neler yapabildiğini merak eden varsa açsın İtalya Milli Takımı ile sanırım gol kralı olduğu Euro'nun maçlarını izlesin. Bu herif daha sadece 28 yaşında yahu. Al 1 sene oynat ligde, olur da CL'de de 2-3 gol atarsa 20M'a satarız birilerine...

Vay vay vay

Murat Sağlam transferinde neler yaşandı? Bir prensip anlaşmanızın olduğu, sonunda fiyatın değiştiği ve Trabzonspor'un da masadan kalktığı iddia edildi.

Ahmet Ağaoğlu: "Trabzonspor masadan kalkmaz, kaldırtır"

Ahmet Ağaoğlu: "Birisi bu kulübe gelip bu kulüp, şu kulüp diye ağzını açtığı zaman git o kulübe o zaman... Bizim temel prensibimiz budur. Bana kulüp lafı etmeyeceksin. Hele hele benim yatırım yaptığım bir genç oyuncu bunu asla söylemeyecek"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt