Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Diagne satıldıktan sonra, yerine Free olan Max Kruse çok iyi olmaz mıydı yav. Yaşı 31 lakin çok iyi topçu. Uygun bir imza parası karşılığıyla çok sıcak bakıyorum. Bu adamı 1 sene kullanıp para bile kazanabiliriz.
Vedat > 3M
Luyindama bonservis > 5M
Max Kruse > 2M imza parası
= 10M

Diagne iddia edildiği gibi 15'e filan giderse 5M'a da bi 8 numara alırdık.

Bu arada Diagne satıldıktan sonra, yerine Free olan Max Kruse çok iyi olmaz mıydı yav. Yaşı 31 lakin çok iyi topçu. Uygun bir imza parası karşılığıyla çok sıcak bakıyorum. Bu adamı 1 sene kullanıp para bile kazanabiliriz.
Vedat > 3M
Luyindama bonservis > 5M
Max Kruse > 2M imza parası
= 10M

Diagne iddia edildiği gibi 15'e filan giderse 5M'a da bi 8 numara alırdık.

İmza parasının FFP'ye dahil olmaması lazım. Yoksa uyması inanılmaz zor olur bu piyasada.

Almanya'daki şampiyonluk kutlamasına katılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Hedefimiz, inşallah biz görmesek bile bunun temellerini atacağız, Avrupa’da belki de Almanya’da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak kupa kaldırmak" dedi.

Finalist Güney Kore'den Lee Kangin, #U20WC'nin en iyi oyuncusu seçildi. Valencia'da forma giyen Lee, 7 maçta 2 gol atıp, 4 asist yaptı.

D9H6IwVWkAAwY2N.jpg
Mükemmel tekniği var, sol ayaklı ve çok iyi freekick kullanıyor.

Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Fernando
Belhanda
Feghouli

Bu 7li kalır.
Sağ bek, 8 numara, sol kanat ve forvet transferi olur ilk onbire.

(Sağ bek ve forvet sürpriz olacak gibi ama diğer ikisi onyekuru ve banega olacak gibi)

+Babel, Linnes ve Donk da rotasyon olur.

İmza parasının FFP'ye dahil olmaması lazım. Yoksa uyması inanılmaz zor olur bu piyasada.
Doğru ya, haklısın. Ben de öyle biliyorum. Zaten o yüzden Babel'in imza parasını eklemedim. Bi an kafa gitti. Banega için Sevilla 6 istiyor biz 5 veriyoruz diyorlardı. Yukarıdaki gibi bir transfer paketi olursa Diagne'den gelen 15M ile baya baya ihya oluyoruz.
Şener, Babel, Jimmy (olursa) zaten Free.

Belhanda satılmaz ise başka hareket alanımız kalmıyor gibi. Diagne'nin parası anca yukaridakine benzer bir operasyona yetiyor. Bence Belhanda da gidecek. Yoksa Fatih Hoca Vedat'ı aldırmazdı 3M'a.

Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Fernando
Belhanda
Feghouli

Bu 7li kalır.
Sağ bek, 8 numara, sol kanat ve forvet transferi olur ilk onbire.

(Sağ bek ve forvet sürpriz olacak gibi ama diğer ikisi onyekuru ve banega olacak gibi)

+Babel, Linnes ve Donk da rotasyon olur.

Guzel tahlil ustat

Gelişmelere bakılırsa

Jimy ve Şener'i kesin aldık, Diagne'yi de sattık

Salih Ucan
Arda
Jimmy
Aytac kara dediler hic isinamadim
Kaan Ayhan
Kenan

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jimmy geldi gözüyle bakıyorum. Salih bonservissiz, olabilir. Kenan forvet ve kanat alternatifi olarak olabilir. Uygun bedele kapatırız. Kaan Ayhan'ı ise şu an almak baya zor. Arda hakkındaki fikrim net, gelmesin. Aytaç için pek bir fikrim yok ama bonservis vermeye pek sıcak bakmıyorum. Onun yerine Celil, Atalay gibi oyuncuları hazırlamak daha doğru geliyor bana.

Muslera
Marcao
Luyin
Japon
Linnes
Donk
Fernando
Belhanda
Banega
Feguli
Babel
Onyekuru
Vedat
Maryano

Maryonu gonderilip isimli bir forvet alinir herhal. Sag beki de linnes ve senerle idare edecegiz mecburen. Cenk tosunu kiralayabilsek muthis olurdu lakin zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt