- 26 Mart 2012
- 7.333
- 2.007
- 1.938
ss almıştım hatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bende gördümhazar büyüka da banegayazıp sildi
Ben hiçbir duyumcu olduğunu iddia eden twitter şahsına inanmam. Hatta @Musap Aydinli bu herifi paylaştığında bu kim ula, mal mal kişilere prim vermeyin vs diye çıkışmıştım. Lakin gel gör ki bu herifin dediği her şey bir bir çıktı. Ayyuka bile çıkmamışken Cengiz yönetiminin bu genel kurul ile sorun yaşayacağını bile yazmıştı. Vallahi helal olsun.
1 yıldan fazla olmuştur herhalde takip edeli, adamın her dediği çıkıyor.
Bu da by by dediğine göre bu herife gerçekten tekmeyi basmışız. Cüzi bir miktar kar ediyoruz demiş...

Banega, Boca’ya göre
Fatih hoca çok iyi bir teklif gelmediği sürece takımda Belhanda ‘yı tutmak istiyor.. Fernando, Belhanda ve Benega orta sahası düşünülüyor .
Vedat 2. forvet olarak düşünülüyor.Solak forvet iyi olur yedekte3 golü penaltıdan.
Ekli dosyayı görüntüle 48872
Muslera
Mariano - Linnes - Şener
Luyindama - Ahmet
Marcao - Gökay
Nagatomo - Emre
Fernando - Donk
Banega - Selcuk - Celil
Belhanda - Emre Akbaba
Feghouli - Jimmy
Babel - Yunus
Balotelli - Mitroglou
OUT
Diagne : 13 M €
IN
Luyindama - 5 M
Banega - 6 M
Balotelli - Free
Babel - Free
Şener - Free
Jimmy - Free
Fit olduğum bir ekip
![]()
![]()
İzmir'in Çeşme ilçesine tatile gelen ünlü futbolcu İrfan Can Kahveci, kız arkadaşıyla el ele görüntülendi. Kahveci, kız arkadaşına aldığı bir demet kırmızı gül için 100 lira ödedi
Fit olduğum bir ekipBu ne renktaş?
Fit olduğum bir ekip
böyle bir kadroyla sampiyon olamayiz.Muslera
Mariano - Linnes - Şener
Luyindama - Ahmet
Marcao - Gökay
Nagatomo - Emre
Fernando - Donk
Banega - Selcuk - Celil
Belhanda - Emre Akbaba
Feghouli - Jimmy
Babel - Yunus
Balotelli - Mitroglou
OUT
Diagne : 13 M €
IN
Luyindama - 5 M
Banega - 6 M
Balotelli - Free
Babel - Free
Şener - Free
Jimmy - Free
Fit olduğum bir ekip
Realist olmak gerek geçirdiğimiz transfer dönemleri malumKıstaslarını yükseltmeni öneririm.
Rahat oluruz , Bu sene buna yakın kadro ile 40 aldık ikinci yarı ilk yarıyı sayma zaten.böyle bir kadroyla sampiyon olamayiz.