Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimmy geldi gözüyle bakıyorum. Salih bonservissiz, olabilir. Kenan forvet ve kanat alternatifi olarak olabilir. Uygun bedele kapatırız. Kaan Ayhan'ı ise şu an almak baya zor. Arda hakkındaki fikrim net, gelmesin. Aytaç için pek bir fikrim yok ama bonservis vermeye pek sıcak bakmıyorum. Onun yerine Celil, Atalay gibi oyuncuları hazırlamak daha doğru geliyor bana.
Listeye baktikca milli takimda oynayan gurbetci ve tsli 2 topcu haric adam akilli yerli oyuncu yok maalasef. Akbaba vardi o da malum

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben hiçbir duyumcu olduğunu iddia eden twitter şahsına inanmam. Hatta @Musap Aydinli bu herifi paylaştığında bu kim ula, mal mal kişilere prim vermeyin vs diye çıkışmıştım. Lakin gel gör ki bu herifin dediği her şey bir bir çıktı. Ayyuka bile çıkmamışken Cengiz yönetiminin bu genel kurul ile sorun yaşayacağını bile yazmıştı. Vallahi helal olsun.
1 yıldan fazla olmuştur herhalde takip edeli, adamın her dediği çıkıyor.
Bu da by by dediğine göre bu herife gerçekten tekmeyi basmışız. Cüzi bir miktar kar ediyoruz demiş...

Bugün guga söylentileri çıkmıştı yaşına göre baya iyi duruyor tek sıkıntısı çok şut çekiyor onun dışında gayet iyi bir transfer olur gerçekleşirse.

D9HIqS8XUAIPYFu.jpg

Sonu ins bu gorsele benzemez

Dk0iXgjXgAEJ03u

bu herif utkucanın kankası

Sut cekmesi iyi Anadolu takimlari otobusu kale onune cektiginde ise yarar.
Şut çekmesi işe yarar ama biraz azaltmasını sağlamak lazım videoda gördüğüm kadarıyla kafasını kaldırdığında kaleyi görüyorsa şut çekiyor bu hissi bilirim kurtulması zordur küçükken hoca forvette böyle oynadığım için 3-4 maç defans oynatmıştı sonra biraz kurtulmuştum bu alışkanlıktan.

benim bildigim fatih hoca belhandayla vedat muricle filan sampiyonlar liginde basarı beklemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt