Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
manyak topcu 3 tane 8 ile oynayalim bosverelim 6 numarayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balotelli ve Sturridge Bedavaya.diagne 16 milyona gittiyse bunun 5 i luyindama için 5 i de banega için harcanacak.geriye kalan 6 milyon euro ile hangi mevkilere takviye olacak acaba?
Balotelli ve sturridge en az 4 ister gerek yok o para verilmez benceBalotelli ve Sturridge Bedavaya.
Böylece Stoper, 8 ve iki ST alınmış olur.
Geri kalan para ile bir Kanat alınır yahut Onyekuru için kiralık para verilebilir.
Balotelli ve Sturridge Bedavaya.
Böylece Stoper, 8 ve iki ST alınmış olur.
Geri kalan para ile bir Kanat alınır yahut Onyekuru için kiralık para verilebilir.
Vedat ve Kenan ancak yedek olur3.5 milyonu Vedat 2.5 milyon Kenan Karaman için harcanacak
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
Bir tane (Pasta nın üzerine) Çilek şart rengim.Balotelli ve sturridge en az 4 ister gerek yok o para verilmez bence
[Belhanda] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ve akla vedat ve edibe wedding higlights gelirBir tane (Pasta nın üzerine) Çilek şart rengim.
Yine yükü belhanda sirtlanacak yaniHerkes diyor ki Banega - Belhanda beraber oynayacaklar.
Bu durumda Fernando olmaz, daha hareketli ciğersjz bir DMC şart.
________6 Numara
_____Banega____Belhanda
Çok okudum bu yorumu. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Kanımca Fernando takımda kalır ve Fernando, Banega ve Belhanda Tandemi oluşturacak. Belhanda mücadele eder... Bir da Banega ne kadar koşar soru işareti.
Balotelli/Sturridge (1.)ve akla vedat ve edibe wedding higlights gelir
[Belhanda] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis den yine herzaman ki gibi çok şey istiyoruz. Mahçup etmeyip 3. Şampiyonlugu getirecektir ?
Zevk Sigara Kıvamındaseri banega belhanda ortasahası nasıl ?
Nöbet tutuyoruz renkdaş. Uymak yok.Gençlik sabahın 5’in de ne konuşuyorsunuz böyle.?
Nöbet tutuyoruz renkdaş. Uymak yok.
Iyi ki geldin, Nöbet sana emanet, bana müsade.
Ben de 1 saate yatarim. Okullar da bitmiş herhalde artik gencler nöbeti devralsinNöbet tutuyoruz renkdaş. Uymak yok.
Iyi ki geldin, Nöbet sana emanet, bana müsade.