Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan hani ligin en kötü stoperiydi bu ertuğrul
berbat yaw
48889

Benim izlediğim kadarıyla Ertuğrul bayağı kötü stoper. Ha gelişir ileride çok başarılı olur bilemem. Gittiği takımda geçen sezon serie B ekibi olan Lecce. Bence çok da şaşıracak bir şey yok. Yurt dışına gitme cesaretinden ötürü kutlarız tabi ki orası ayrı.

Benim izlediğim kadarıyla Ertuğrul bayağı kötü stoper. Ha gelişir ileride çok başarılı olur bilemem. Gittiği takımda geçen sezon serie B ekibi olan Lecce. Bence çok da şaşıracak bir şey yok. Yurt dışına gitme cesaretinden ötürü kutlarız tabi ki orası ayrı.
sasirilan nokta 9m euro bonservis bedeli

benim izlediğim oyuncu değil de kimse de gelip türkiye liginin en kötü stoperine 9 milyon euro vermez heralde

eğer 9 ise elif gibi bunda da menajer mevzusu çıkar

o halde biz de bulalım şöyle birini de bizdekileri çaksın sağa sola yüksek fiyatlara. ;D

ama ben 9 olacağını zannetmiyorum. hayli abartı bir miktar.

onu diyorum hep. davilla diye bir adam bulduk başka da kimse ile çalısmıyoruz galiba. o herifin eline kaldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt