Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne satıldı muhabbeti nerden çıktı var mıdır aslı astarı bir şey kaynak kim ve ne kadar bonservis veriyolarmış? bütün gün yoktum bi bilgilendirecek var mıdır?

Maicon komple yollamis gibi veda mesaji paylasmamismiydi bizim ana sayfada? Belki onunda Luyindama gibi zorunlu opsiyonu olabilirmi?

Bir de Aytac gelmesi bence mantiksiz olur. Gelirse zaten normalde tek kupada oynar ve genclere yanlis sinyal olmazmi?

Hele 6/8/10 no olarak Abdussamed, Mustafa ve Atalay gibi isimler varken.

Diagne satıldı muhabbeti nerden çıktı var mıdır aslı astarı bir şey kaynak kim ve ne kadar bonservis veriyolarmış? bütün gün yoktum bi bilgilendirecek var mıdır?

el şebab diye bir takımla ismi anılıyor ama bizim medyaya göre konuşulan miktar 15 milyon civarındayken bu adamların tarihinde öyle bir para harcamışlıkları yokmuş. yöneticisi de açıklama yapmış bu haberler yalan gibisinden.

ama bizim medyada ısrarla gitti haberleri çıkıyor. biz de bizi mutlu edecek olan haberlere inanmayı tercih ediyoruz tabi. ;D

Ulan bu don't go diye Diagne'ye mesaj atanlar fenerli beşiktaşlılar değilse bende bir şey bilmiyorum ...

Ulan bu don't go diye Diagne'ye mesaj atanlar fenerli beşiktaşlılar değilse bende bir şey bilmiyorum ...
Bu en güzeli garibim paylaşmış bide
ffefaa9c60ec28e76bf7d28085ff4afa.jpg

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Bizde Nicholas Pepe veya Malcom gibi adamlar bulsak. Barça murdar ediyor adamı. Aynısı Dembele için de geçerli.

Aslinda Donk'a musteri bulsak da Kaan Ayhan'i almaya calissak?
Hem 3 bolgeyi birden idare eder hem de yabanci kontenjanimizi rahatlatir.

yarın inter elif için geliyormuş. inter 14 fb 21 istiyormuş. via: haluk yürekli

trabzon başkanı haklı abi. elif 15 ise abdülkadir 50 yusuf bir rahat 30 eder.

Aslinda Donk'a musteri bulsak da Kaan Ayhan'i almaya calissak?
Hem 3 bolgeyi birden idare eder hem de yabanci kontenjanimizi rahatlatir.
Kaan yedek bekleyecek bir oyuncu değil alma ihtimalimiz varsa direk ön libero için alınmalı bence. Zaten 4-3-3 düzeninde 6 numaradan ziyade ön stoper gibi kullanıyoruz Fernando'yu en azından defansif görevi hakkıyla yapacak bir Kaan olurdu ki ayağı da gayet düzgün

Yav gerçekten tuhaf bir herif insan paylaşım yaparken bir bakar ne yazıyor burada diye birine sor bari. Sadece futbolculuğu böyle değilmiş normal hayatta da böyle demek
Juventus o kadar denemiş bunu 4 kulübe kiralamış ısrar etmiş yine bir bok olmamış bundan. Juventus en ufak bir parlama şansı görseydi yine bırakmazdı bunu.

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt