Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne h.o
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Mutlu ofansif orta saha. Hoca hazirlik kampinda kadroya dahil etmesini bekliyorum.
Diagne satıldı muhabbeti nerden çıktı var mıdır aslı astarı bir şey kaynak kim ve ne kadar bonservis veriyolarmış? bütün gün yoktum bi bilgilendirecek var mıdır?

Bu en güzeli garibim paylaşmış bideUlan bu don't go diye Diagne'ye mesaj atanlar fenerli beşiktaşlılar değilse bende bir şey bilmiyorum ...
Kaan Ayhanin opsiyonu yeni bitti onu geçen haftaya kadar 2.5 milyon Euro getiren alabiliyordu.Aslinda Donk'a musteri bulsak da Kaan Ayhan'i almaya calissak?
Hem 3 bolgeyi birden idare eder hem de yabanci kontenjanimizi rahatlatir.
Yav gerçekten tuhaf bir herif insan paylaşım yaparken bir bakar ne yazıyor burada diye birine sor bari. Sadece futbolculuğu böyle değilmiş normal hayatta da böyle demekBu en güzeli garibim paylaşmış bide![]()
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Kaan yedek bekleyecek bir oyuncu değil alma ihtimalimiz varsa direk ön libero için alınmalı bence. Zaten 4-3-3 düzeninde 6 numaradan ziyade ön stoper gibi kullanıyoruz Fernando'yu en azından defansif görevi hakkıyla yapacak bir Kaan olurdu ki ayağı da gayet düzgünAslinda Donk'a musteri bulsak da Kaan Ayhan'i almaya calissak?
Hem 3 bolgeyi birden idare eder hem de yabanci kontenjanimizi rahatlatir.
Oldurme. Hicbir zarari yok.
yarın inter elif için geliyormuş. inter 14 fb 21 istiyormuş. via: haluk yürekli
trabzon başkanı haklı abi. elif 15 ise abdülkadir 50 yusuf bir rahat 30 eder.
Juventus o kadar denemiş bunu 4 kulübe kiralamış ısrar etmiş yine bir bok olmamış bundan. Juventus en ufak bir parlama şansı görseydi yine bırakmazdı bunu.Yav gerçekten tuhaf bir herif insan paylaşım yaparken bir bakar ne yazıyor burada diye birine sor bari. Sadece futbolculuğu böyle değilmiş normal hayatta da böyle demek
bizim ozan‘da 11‘e gitsin.. hayat cok garip.
yarın inter elif için geliyormuş. inter 14 fb 21 istiyormuş. via: haluk yürekli
trabzon başkanı haklı abi. elif 15 ise abdülkadir 50 yusuf bir rahat 30 eder.