- 18 Temmuz 2009
- 81.910
- 239.194
- 5.263
Bu Claduio Falcao denilen herifi izleyen var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse yutup vidyosundan başka izlememiştirBu Claduio Falcao denilen herifi izleyen var mı
Maçı var şu an TrtsporKimse yutup vidyosundan başka izlememiştir
Dün İtalya ile Ekvator'un U20 3.'lük maçı vardı. Uzatmalarda futbol namına bir şey yoktu lakin 90 dakika olarak çok iyi maçtı. Ekvator özellikle 2. yarıda ezdi geçti. Tabanca gibi takım valla. Tek paslar, verkaçlar filan ağzım açık izledim. 10 ve 20 numaralarını beğendim. Stoperlerinin de iyi bir kumaşı var.Gençlik Trtspor da Arjantin-Kolombiya maçı var.
O falcao değilMaçı var şu an Trtspor
Baş mevkisi sol kanat diye biliyorumMutlu ofansif orta saha. Hoca hazirlik kampinda kadroya dahil etmesini bekliyorum.
Bu daha iyi hocam diğeri ağır kazma biz bunu izleyelimO falcao değil
Doğru ya Banega Arjantin’liBanega için izlerdim abi ama kadroya çağrılmamış.
Adamlar turnuvaya 5 ortasaha ile katılmışlar. İlginç tercih olmuş bol miktarda hücum oyuncusu var Arjantin'in.
Bu adam için izlenir abi;
Mateus Uribe Transfermarkt
Tam aradığımız merkez orta sahalardan.
Şimdi de 7 m Tlye doğru gidiyor Şenerin maaş

Bende Mali takımını çok beğenmiştim. Forvetleri bana Lukaku’yu andırdı. Hem sol ayaklı hemde hızlı bir futbolcuydu.Dün İtalya ile Ekvator'un U20 3.'lük maçı vardı. Uzatmalarda futbol namına bir şey yoktu lakin 90 dakika olarak çok iyi maçtı. Ekvator özellikle 2. yarıda ezdi geçti. Tabanca gibi takım valla. Tek paslar, verkaçlar filan ağzım açık izledim. 10 ve 20 numaralarını beğendim. Stoperlerinin de iyi bir kumaşı var.
Sabri efsanedir zaten kim demiş değil diyewiki'den galatasaray istatistiklerine bakıyorum da sabri tarihimizin en çok forma giyen 5. oyuncusuymuş.
adam metin oktay'dan daha fazla giymiş galatasaray formasını.
normal şartlarda böyle bir adamın efsane olarak nitelendirilmesi gerekir
ayrıca sabri'nin ilk maçlarını hala hatırlıyorum şimdi bakınca 16 sene olmuş. yıllar ne çabuk geçiyor yaşlanmışız![]()