Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozornwafor transferi gerçekleşecek ise bu adamı mutlaka orta alt seviye bir takıma kiralamak gerek.

bu tarz genç adamlara şans veren belçika kulüpleri yoklanabilir. yukarıya oynayan takımlar belki ilgilenmez ama orta sıra takımlarından kiralayacak birileri bulunur elbet. amaç kar elde etmekten ziyade oyuncuya oynayacağı bir ortam sunmak olmalı. zaten genç oyuncular için takip edilen bir lig olduğundan oyuncu iyi bir form yakalarsa bize geri dönmeden satma şansına bile erişebiliriz.

Bu twitter aleminde milleti keklemek çok kolay bir isim at ortaya,tarih ver hemen inanıyorlar

İsmimi değiştirip Galatasay scouting,performans analizi felan yapmıştım.O adamın nicke,bilgilere felan bak kesin bir şeyler biliyordur diyen veletler takip etmeye başlamıştı beni dssdfdfs

Gençlik Trtspor da Arjantin-Kolombiya maçı var.
Dün İtalya ile Ekvator'un U20 3.'lük maçı vardı. Uzatmalarda futbol namına bir şey yoktu lakin 90 dakika olarak çok iyi maçtı. Ekvator özellikle 2. yarıda ezdi geçti. Tabanca gibi takım valla. Tek paslar, verkaçlar filan ağzım açık izledim. 10 ve 20 numaralarını beğendim. Stoperlerinin de iyi bir kumaşı var.

wiki'den galatasaray istatistiklerine bakıyorum da sabri tarihimizin en çok forma giyen 5. oyuncusuymuş.

adam metin oktay'dan daha fazla giymiş galatasaray formasını. :eek:

normal şartlarda böyle bir adamın efsane olarak nitelendirilmesi gerekir :red:

ayrıca sabri'nin ilk maçlarını hala hatırlıyorum şimdi bakınca 16 sene olmuş. yıllar ne çabuk geçiyor yaşlanmışız :(

Dün İtalya ile Ekvator'un U20 3.'lük maçı vardı. Uzatmalarda futbol namına bir şey yoktu lakin 90 dakika olarak çok iyi maçtı. Ekvator özellikle 2. yarıda ezdi geçti. Tabanca gibi takım valla. Tek paslar, verkaçlar filan ağzım açık izledim. 10 ve 20 numaralarını beğendim. Stoperlerinin de iyi bir kumaşı var.
Bende Mali takımını çok beğenmiştim. Forvetleri bana Lukaku’yu andırdı. Hem sol ayaklı hemde hızlı bir futbolcuydu.

wiki'den galatasaray istatistiklerine bakıyorum da sabri tarihimizin en çok forma giyen 5. oyuncusuymuş.

adam metin oktay'dan daha fazla giymiş galatasaray formasını. :eek:

normal şartlarda böyle bir adamın efsane olarak nitelendirilmesi gerekir :red:

ayrıca sabri'nin ilk maçlarını hala hatırlıyorum şimdi bakınca 16 sene olmuş. yıllar ne çabuk geçiyor yaşlanmışız :(
Sabri efsanedir zaten kim demiş değil diye

[
48888

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt