Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh yeni Elmander olabilir.Maçını izlemedim ama videolara bakınca hırslı bi izlenim veriyo..

Muslera Linnes Luyindama Marcao Nagatomo Seri Grujic Banega Onyekuru Feghouli Rondon

Demek böyle olacak kadromuz

buradaki bazı cahil ergenler özgürü küstürmeseydi duyum degil kesi bilgi alıyor olurduk hala.

Tetteh ile Elmander' in hiç alakası yok. Elmander orjinalleri kadar orta saha meziyetlerine sahip bir futbolcuydu. Zaten hatırı sayılır defa orta saha olarak oynadı İsveç Milli Takımında...

Tetteh konusunda çok olumsuzum; transferi gerçekleşirse Terim' in hatalı transferleri hanesine bir çentik eklenmesini muhtemel görüyorum...Hayırlısı olsun kulübümüz adına...

Özgürün kaynağıyla ben de görüşüyordum geçen dönem bana da yazmıştı aynı şeyleri, bazı şeyleri çok abartıyorsunuz.
söyledikleri dogru yanlıs mevzu o degil çocuk burada bilgi veriyor kaynagıda gayet saglam malum ama 3-4 cahil cıkıyor demedigini bırakmıyor
gerci aynı cahiller levent abiye bile neler demislerdi
ceza verin bence bu tarz tiplere yoksa işin tadı kacıyor

İlk olarak yerli kaleci transferinde Altay Bayındır düşünülüyormuş fakat yüksek bonservis isteniyor.Akhisarlı Fatih bonservissiz olduğu için cazip durumda.Diğer alternatiflere de bakılıyormuş.Şener ile anlaşılmış.Gökay yeni sezonda yedek stoper olarak kadroda olacakmış.Bir yerli stoper daha bakılıyormuş eğer Ahmet Çalık giderse.Semih Kaya da olabilirmiş son çare.Ömer Bayram gönderilmek isteniyormuş.Ozornwafor ile anlaşılmış kiralanacakmış.Selçuk ile 1 yıllık sözleşme imzalanacakmış.Badou Ndiayenın tekrar kiralanması düşünülmüyormuş ama son ana kadar kapı açıkmış.Ever Banega ile görüşülüyormuş maaş ve bonservis konusunda ufak miktar farklar varmış.Jimmy Durmaz ile anlaşılmak üzere ama uyanık menajeri diğer takımlara da önermiş.

söyledikleri dogru yanlıs mevzu o degil çocuk burada bilgi veriyor kaynagıda gayet saglam malum ama 3-4 cahil cıkıyor demedigini bırakmıyor
gerci aynı cahiller levent abiye bile neler demislerdi
ceza verin bence bu tarz tiplere yoksa işin tadı kacıyor
O yüzden, boku çıkıyor diye istemiyorum şu tarz işleri.

etme beddua.

yazık olm acıyorum lan çocuğa. ciddiyim acıyorum artık. geçen gün 1 programa çıkmış, dün izleyebildim. :asd:

g.t herif olduğu 1 gerçek, lakin parçalıyı giymesi lazım. hoca da isterse tabi
Şu an barcadanda tekmeyi yiyince yıllık 1 milyon falan teklif geleceğini biliyor kapak atma derdinde Büyük Galatasaraylı arda olarak gelip 3 sene 2.5 milyon euroyu garanti altına alma peşinde.
6 ay futbol oynayamayacağı yerde kendisini hazır tutsun diye ardayı arda yapan yerin ihtiyacı varken Galatasarayın teklifi komikti diyip 2 sene sonra koşarak 2 sene sözleşme imzaladığı kulübünde kalabilir.

Bugün Galatasarayın kendisine kapı açmasını bekleyen herif çok bekler. Kendisine yeni cemaat yaratıp abisi emrenin peşinden yallah fenerbahçeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt