Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Bu nasıl bi seviyesizlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl bi seviyesizlik
Aa bu o kolpaymış ismine hiç bakmamıştım. Pardon seviyesizlik demişim zaten adamın en normal hali bu.Bunu diyen kişi men cezası almamız için bizi şikayet ettiren değil mi?
Asil mevkisi ne?Maalesef hic ihtimal vermiyorum Grujic transferine. Keske olsa, muazzam bir adam.
Acun ilicali gibi her yaptigini soyleyeceksen.Yoksa o senmisin.Şimdi bilgilerimi aktaracağım.Olur olmaz ben garanti veremem.Örnek olarak Asamoah transferini takip edenler bilir.Son saniyede iptal olabilir her şey.
benden de ok aldı. lütfen saygınızı takının ve trasnferi adam yapıyormuş gibi hesap sormayınYasin benden ok aldı, lakin eğer bu işin boku çıkarsa tekrarı olmaz herkesi uyarıyorum.
Özgürün kaynağıyla ben de görüşüyordum geçen dönem bana da yazmıştı aynı şeyleri, bazı şeyleri çok abartıyorsunuz.buradaki bazı cahil ergenler özgürü küstürmeseydi duyum degil kesi bilgi alıyor olurduk hala.
söyledikleri dogru yanlıs mevzu o degil çocuk burada bilgi veriyor kaynagıda gayet saglam malum ama 3-4 cahil cıkıyor demedigini bırakmıyorÖzgürün kaynağıyla ben de görüşüyordum geçen dönem bana da yazmıştı aynı şeyleri, bazı şeyleri çok abartıyorsunuz.
grujic yerine belhanda yazalım pleaseMuslera Linnes Luyindama Marcao Nagatomo Seri Grujic Banega Onyekuru Feghouli Rondon
Demek böyle olacak kadromuz
O yüzden, boku çıkıyor diye istemiyorum şu tarz işleri.söyledikleri dogru yanlıs mevzu o degil çocuk burada bilgi veriyor kaynagıda gayet saglam malum ama 3-4 cahil cıkıyor demedigini bırakmıyor
gerci aynı cahiller levent abiye bile neler demislerdi
ceza verin bence bu tarz tiplere yoksa işin tadı kacıyor
Şu an barcadanda tekmeyi yiyince yıllık 1 milyon falan teklif geleceğini biliyor kapak atma derdinde Büyük Galatasaraylı arda olarak gelip 3 sene 2.5 milyon euroyu garanti altına alma peşinde.etme beddua.
yazık olm acıyorum lan çocuğa. ciddiyim acıyorum artık. geçen gün 1 programa çıkmış, dün izleyebildim.
g.t herif olduğu 1 gerçek, lakin parçalıyı giymesi lazım. hoca da isterse tabi