Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemedin hocam :(

Tabiki çok seyat etmek şart.

Bilek varsa yazsın...sonra açıklarım.
Tahmin de bulunmadım. Bir tanesi TAV'ın işlettiği Hava limanlarından biri sanırım. Antalya yada Esenboğa gibi zira bu ikisine gitme imkanım olmadı.
Diğeri ise Sabiha'ya benziyor.

Ben Arfa-Feghouli-Onyekuru ya da Babeli koy aynı anda sahaya her maç 5-6 yeriz
Yav arkadasim Belhanda varken kac yicen 3 mu? Ne anlattin yani onu soruyorum sana bana senaryo yazmana gerek yok. Belhanda olmazsa samaroglani olacakmisiz ya, varken ne olduk? Soru basit.

Yav arkadasim Belhanda varken kac yicen 3 mu? Ne anlattin yani onu soruyorum sana bana senaryo yazmana gerek yok. Belhanda olmazsa samaroglani olacakmisiz ya, varken ne olduk? Soru basit.
Belhanda olmazsa değil kardeş Belhanda yerine Ben Arfa olursa diyorum..anlama kıtlığın mı var

Hocam çok iyisin ... Bir Oyun oynayalım

Bu havalimanlar (A ve B) hangisi ?

( A )
05b124bb70219119869166f79331fa8b.jpg

____

(B)
56e7c347bc7c7e31c450e80e7f2a5cc7.jpg

A koln
b Duseldorff

medyada ismi geçenler ile bir 11

muslera
guga–luyindama–marcao–moreno
claudio–banega
kralfeguli–ben arfa–onyekuru
sturridge
yedek: şener, jimmy, babel (free), Muriç (4.5m), ozanfor(500)

ben arfa: free
moreno: free
sturridge: free
claudio: free
guga: 5–7 m
onye: 1.5m kiralama

bu arada Bennacer'i çok istememe rağmen imkansız olduğunu anladım Napoli 12m falan veriyor,artık kadrolara yazmayalım

Ben Arfa falan gelmez basın mamalanıyor yönetim tarafından...

Marcao-Luyındama-Onyekuru hangi birinin adını duyduk ?

Bu sene şampiyon olmak istiyorsak ortasahaya 2 tane taş gibi adam yiyen oyuncu bulmak gerek..

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Kimsenin keşfemediği futbolcuyu bulacaksınız. Mesela Nwakaeme. 1 milyon Euro'ya aldık. Bu sene 4 milyon Euro teklif geldi. Satmadık. Futbolcu aldığınız zaman para kazanacaksınız, kaybetmeyeceksiniz”

Bak bu konuda haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt