Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Ben Arfa da gelecekse eger adam yiyen bir ön libero şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Belhanda varken uefa ayarindaki grupta baska bir sey olduk zaten bide o olmazsa bu seneki grupta kesin yine tokatlaniriz.Ben Arfa'yı Belhanda yerine koyalım da cl maçlarında şamaroğlanı olalım iyice
Ben Arfa-Feghouli-Onyekuru ya da Babeli koy aynı anda sahaya her maç 5-6 yerizAynen Belhanda varken uefa ayarindaki grupta baska bir sey olduk zaten bide o olmazsa bu seneki grupta kesin yine tokatlaniriz.
Tahmin de bulunmadım. Bir tanesi TAV'ın işlettiği Hava limanlarından biri sanırım. Antalya yada Esenboğa gibi zira bu ikisine gitme imkanım olmadı.Bilemedin hocam
Tabiki çok seyat etmek şart.
Bilek varsa yazsın...sonra açıklarım.
( B ) AntalyaTahmin de bulunmadım. Bir tanesi TAV'ın işlettiği Hava limanlarından biri sanırım. Antalya yada Esenboğa gibi zira bu ikisine gitme imkanım olmadı.
Diğeri ise Sabiha'ya benziyor.
Yav arkadasim Belhanda varken kac yicen 3 mu? Ne anlattin yani onu soruyorum sana bana senaryo yazmana gerek yok. Belhanda olmazsa samaroglani olacakmisiz ya, varken ne olduk? Soru basit.Ben Arfa-Feghouli-Onyekuru ya da Babeli koy aynı anda sahaya her maç 5-6 yeriz
Belhanda olmazsa değil kardeş Belhanda yerine Ben Arfa olursa diyorum..anlama kıtlığın mı varYav arkadasim Belhanda varken kac yicen 3 mu? Ne anlattin yani onu soruyorum sana bana senaryo yazmana gerek yok. Belhanda olmazsa samaroglani olacakmisiz ya, varken ne olduk? Soru basit.
Hocam çok iyisin ... Bir Oyun oynayalım
Bu havalimanlar (A ve B) hangisi ?
( A )
![]()
____
(B)
![]()
Belhanda olmazsa samaroglani olacakmisiz ya, varken ne olduk? Soru basit.
A koln
b Duseldorff
Grady Dianganaaaaaaaaaaaaaaaaa