Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Belhanda gidecekse alınacak isim Ben Arfa olmamalı. Tamam, muazzam topçu lakin bu adam 32 yaşında. En az 3M'dan 3 yıllık sözleşme ister. 1 yıl üst düzey katkı verse bile sonrası tamamen bir muallak. Bu herifi kimseye de satamayız yaşından dolayı. Takımın yaş ortalaması + maaş yükü zaten yüksek. Banega da gelirse o da 31 yaşında.
Fernando 31
Donk 32
Banega 31
Ben Arfa 32
Selçuk 35
Bize genç topçu lazım. Bana kalsa Banega'yı da almam. Yaşından ve çok yüksek maaşından dolayı...
Diagne'yi 14'e satsak:
5M Luyindama
3M Muriç
= 8M yapar.
6M kalıyor. Bu paraya anca forvet alabiliriz. Banega'yı aldığımız söyleniyor. 5M en az. Demek ki Belhanda satılıyor. 10M'a satsak ortalama 5M'u Banega'ya gider, 5M'a da 1 tane Marcao tarzı adam rahatlıkla bulabiliriz.
Ya da forvete Welbeck tarzı Free birini düşünüyor da olabilirler. O durumda Belhanda takımda kalır demektir.
Banega Fernanda Belhanda
Ben FT'in zaten Ben Arfa'yı isteyeceğine gram ihtimal vermiyorum...
Fernando 31
Donk 32
Banega 31
Ben Arfa 32
Selçuk 35
Bize genç topçu lazım. Bana kalsa Banega'yı da almam. Yaşından ve çok yüksek maaşından dolayı...
Diagne'yi 14'e satsak:
5M Luyindama
3M Muriç
= 8M yapar.
6M kalıyor. Bu paraya anca forvet alabiliriz. Banega'yı aldığımız söyleniyor. 5M en az. Demek ki Belhanda satılıyor. 10M'a satsak ortalama 5M'u Banega'ya gider, 5M'a da 1 tane Marcao tarzı adam rahatlıkla bulabiliriz.
Ya da forvete Welbeck tarzı Free birini düşünüyor da olabilirler. O durumda Belhanda takımda kalır demektir.
Banega Fernanda Belhanda
Ben FT'in zaten Ben Arfa'yı isteyeceğine gram ihtimal vermiyorum...