- 11 Haziran 2015
- 39.649
- 28.110
- 2.193
ahahahah bunun futbol kariyeri de baya baya leşmiş heralde kariyer demek ayıp olur gerçiOndan sonra “şimdi beni 3 ay idmana al banegadan iyi oynamazsam adam değilim” diye devam ettirmiştir muhtemelen cümleyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahahah bunun futbol kariyeri de baya baya leşmiş heralde kariyer demek ayıp olur gerçiOndan sonra “şimdi beni 3 ay idmana al banegadan iyi oynamazsam adam değilim” diye devam ettirmiştir muhtemelen cümleyi
Okan Koç: "Galatasaray'a skora katkı sağlayacak klas bir orta saha lazım. Banega olmaz. Oraya Atiba gibi biri lazım."
Bu sezon;
Atiba: 4 Gol 1 asist
Banega: 8 Gol 9 asist https://t.co/ldCGvlbsfU
Cm0304culer icin değilahahahah bunun futbol kariyeri de baya baya leşmiş heralde kariyer demek ayıp olur gerçi

Senin gibi tum gun burasi CHPimbom gibi davranan uyelerdense
Ozgur Ayten gibi attigini vuran renktaslarimizin icini sogutan usta uyeler
Yegdir Arifcim
Ever Banega ismini verdiğimde eleştirilmiştim. Galatasaray, Arjantinli yıldızın transferinde sona geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da menajeri ile bir araya gelindiğini duyurmuştum. Bu toplantı çok olumlu geçti. Banega, Galatasaray’a gelmekte istekli. Biraz sabır...