Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su orta saha lutfen degissin. bu orta super ligde deplasmanlarda dis geciremiyor. sampiyonlar liginde operler

mariano kalite olarak iyi olsada defansta cok buyuk kara delik. fernando iyi yer tutsada o da fiziken iyi degil. her an sakatlanabilir. bu sene 2.5 ay yoktu

Ali Baransel: Baneganin menajeriyle gorustum, baneganin onunde 3 teklif var 1 tane fransada 1 tane mlsden ve Gassaaraydan

fernando'yu 5-6'ya okutabilir miyiz acaba daha mücadeleci bi adam banega'yi rahatlatir bayağı

Dünyanın en iyi liginde kısa zamanda katkı sağlaması Babel hk olumlu düşünüyorum

Bi de güzide ligimizi tanıyan biri

Banega Ho diyebiliriz le Mundo sport Facebook sayfası özel haber girdi

babel iş yapar maaşı falan bosverelim 1+1 imzalatacaksak normal bu ücret . Imza parası yoksa hele çok çok iyi bi ücret.

Göztepe, teknik direktör Tamer Tuna'nın isteği doğrultusunda Galatasaray ile yolları ayıran forvet Eren Derdiyok için girişimlere başladı. (via @Goztepelilercom) https://t.co/BXY1CrbREV

O Banega buraya gelecek ulan. Çıldırtmayın adamı. Başlarım Sevilla'sına
Boca'sına.

Ever Banega ismini verdiğimde eleştirilmiştim. Galatasaray, Arjantinli yıldızın transferinde sona geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da menajeri ile bir araya gelindiğini duyurmuştum. Bu toplantı çok olumlu geçti. Banega, Galatasaray’a gelmekte istekli. Biraz sabır...
Volkan kilic TRTSpor

Murat Özbostan: Galatasaray'ın Banega ile 3 milyon Euro'dan 2+1 yıllık anlaşmaya yakın olduğunu biliyorum. Bonserviste bazı pürüzler vardı. Ben bu hafta Banega'nın İstanbul'a geleceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kozu transferde elini güçlendiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt