- 5 Eylül 2014
- 84.901
- 70.845
- 4.513
yalan bilgi vermeyelim böyle bir rapor yokRaporladım umarım ceza alırsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan bilgi vermeyelim böyle bir rapor yokRaporladım umarım ceza alırsın.
bunlar niye kabiz forvetler aliyorGöztepe, teknik direktör Tamer Tuna'nın isteği doğrultusunda Galatasaray ile yolları ayıran forvet Eren Derdiyok için girişimlere başladı. (via @Goztepelilercom) https://t.co/BXY1CrbREV
baneganin menajeri aramiza sizmisBaneganın 1 hafta içinde İstanbula geleceği falan yok uzun bir transfer.
Daha saçma şarkılar seçilemezdi
kancık yozgatlı kuyruk acısı çekiyor
17.06.2019 19:20 Pazartesi
![]()
Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir) ![]()
Mesajı Gönderen: ENTERPRİSE:cLink:3231370
Ever Banega Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer hafta içinde duyurulacak. Banega´nın bonservisi 4 M € olacak.
KAÇAN BALIK !!!!
2 teklif daha varmis önünde. Ayrica bizim medyaya göre konusuyor yabanci basin. Menajeri aciklama falan yapmis iste 2 takim daha var falan diye. Bana nedense hic inandirici gelmiyor. Para icin son sözlesmesini yapacaksa zaten Cin´e gider. Teklif varmis zaten oralardan. Ayrica sampiyonlar ligi falan diyolarlarda sanki bu adam hic oynamadi sampiyonlar liginde. Zaten türkiye de hakemler adil yönetim göstersin her 3 macta atilir. Bize de gelse aynisi olur
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kancık yozgatlı kuyruk acısı çekiyor
...Kendi kendine mi konusuyorsun
Delikanliligin bu kadar mi yoksa
tutturamayan kendine linç beğensin diyebiliriz kendi nezdimdeÖzgür Bey, Banega külliyen yalan dedi.
Levent Bey, iddiaya girelim mi dedi?
Müthiş bir challenge..
Bize böyle şeylerle gelin Beyler..
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi