Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür renktaşımız bu sefer patlayacak galiba onun için üzücü bi durum Banega açıklandıktan sonra tepkileri düşünemiyorum

Bırakın istemediğiniz şeyleri söyleyenlere kuş yada karga diye ithamda bulunmayı.

66yozgatfb:

2 teklif daha varmis önünde. Ayrica bizim medyaya göre konusuyor yabanci basin. Menajeri aciklama falan yapmis iste 2 takim daha var falan diye. Bana nedense hic inandirici gelmiyor. Para icin son sözlesmesini yapacaksa zaten Cin´e gider. Teklif varmis zaten oralardan. Ayrica sampiyonlar ligi falan diyolarlarda sanki bu adam hic oynamadi sampiyonlar liginde. Zaten türkiye de hakemler adil yönetim göstersin her 3 macta atilir. Bize de gelse aynisi olur

Meali: Aq yaaa, adamlar Arjantin milli takimin as oyuncunu aliyor bizde bir bok alamadik, kiskancliktan aglicam :(

Bu da Fenerbahçe'si Uefa'nın önünden geçerken. :asd:

tenor.gif

66yozgatfb:

2 teklif daha varmis önünde. Ayrica bizim medyaya göre konusuyor yabanci basin. Menajeri aciklama falan yapmis iste 2 takim daha var falan diye. Bana nedense hic inandirici gelmiyor. Para icin son sözlesmesini yapacaksa zaten Cin´e gider. Teklif varmis zaten oralardan. Ayrica sampiyonlar ligi falan diyolarlarda sanki bu adam hic oynamadi sampiyonlar liginde. Zaten türkiye de hakemler adil yönetim göstersin her 3 macta atilir. Bize de gelse aynisi olur

Meali: Aq yaaa, adamlar Arjantin milli takimin as oyuncunu aliyor bizde bir bok alamadik, kiskancliktan aglicam :(

hem fbli hem yozgatli hemde almanci malesef allah belasini bastan vermis bu malin

Nagatomo'yu satıp Umut Meraş'ı alalım bence, böylece ofansa extra 1 yabancı hakkı olur hem de Mariano gibi bir kalite takımda kalır
Mariano-Şener
Linnes-Umut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt