Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.284
- 3.383
- 2.223
Özgür renktaşımız bu sefer patlayacak galiba onun için üzücü bi durum Banega açıklandıktan sonra tepkileri düşünemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç gibi duruyor kendisi.Şu Yozgatlı salağı ne diyorsa tersi doğrudur. Nasıl bi operasyon çocuğuysa artık nasıl soktuysak acısı geçmemiş bizden başka derdi yok
@tekkralliktr adlı kişinin Tweetine göz at:
Ali Koç gibi duruyor kendisi.
66yozgatfb:
2 teklif daha varmis önünde. Ayrica bizim medyaya göre konusuyor yabanci basin. Menajeri aciklama falan yapmis iste 2 takim daha var falan diye. Bana nedense hic inandirici gelmiyor. Para icin son sözlesmesini yapacaksa zaten Cin´e gider. Teklif varmis zaten oralardan. Ayrica sampiyonlar ligi falan diyolarlarda sanki bu adam hic oynamadi sampiyonlar liginde. Zaten türkiye de hakemler adil yönetim göstersin her 3 macta atilir. Bize de gelse aynisi olur
Meali: Aq yaaa, adamlar Arjantin milli takimin as oyuncunu aliyor bizde bir bok alamadik, kiskancliktan aglicam![]()

Bu savaşı Levent kazanırÖzgür Bey, Banega külliyen yalan dedi.
Levent Bey, iddiaya girelim mi dedi?
Müthiş bir challenge..
Bize böyle şeylerle gelin Beyler..
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
66yozgatfb:
2 teklif daha varmis önünde. Ayrica bizim medyaya göre konusuyor yabanci basin. Menajeri aciklama falan yapmis iste 2 takim daha var falan diye. Bana nedense hic inandirici gelmiyor. Para icin son sözlesmesini yapacaksa zaten Cin´e gider. Teklif varmis zaten oralardan. Ayrica sampiyonlar ligi falan diyolarlarda sanki bu adam hic oynamadi sampiyonlar liginde. Zaten türkiye de hakemler adil yönetim göstersin her 3 macta atilir. Bize de gelse aynisi olur
Meali: Aq yaaa, adamlar Arjantin milli takimin as oyuncunu aliyor bizde bir bok alamadik, kiskancliktan aglicam![]()
Biraz nefes alalım![]()
Senin icin bu kadar basit di mi bu olayaferin sana akboy!
Evet kus olabilirler, ama irkci da olabilirler. Anadolu'da oynamis olmasi da faktor olabilir.
Biraz nefes alalım![]()
Bir sey demek isteyip de soyleyemedin mi