Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66yozgatfb:

2 teklif daha varmis önünde. Ayrica bizim medyaya göre konusuyor yabanci basin. Menajeri aciklama falan yapmis iste 2 takim daha var falan diye. Bana nedense hic inandirici gelmiyor. Para icin son sözlesmesini yapacaksa zaten Cin´e gider. Teklif varmis zaten oralardan. Ayrica sampiyonlar ligi falan diyolarlarda sanki bu adam hic oynamadi sampiyonlar liginde. Zaten türkiye de hakemler adil yönetim göstersin her 3 macta atilir. Bize de gelse aynisi olur

Meali: Aq yaaa, adamlar Arjantin milli takimin as oyuncunu aliyor bizde bir bok alamadik, kiskancliktan aglicam :(

17.06.2019 19:20 Pazartesi
bos.gif

Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)
bos.gif

Mesajı Gönderen: ENTERPRİSE:cLink:3231370

Ever Banega Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer hafta içinde duyurulacak. Banega´nın bonservisi 4 M € olacak.

KAÇAN BALIK !!!!

2 teklif daha varmis önünde. Ayrica bizim medyaya göre konusuyor yabanci basin. Menajeri aciklama falan yapmis iste 2 takim daha var falan diye. Bana nedense hic inandirici gelmiyor. Para icin son sözlesmesini yapacaksa zaten Cin´e gider. Teklif varmis zaten oralardan. Ayrica sampiyonlar ligi falan diyolarlarda sanki bu adam hic oynamadi sampiyonlar liginde. Zaten türkiye de hakemler adil yönetim göstersin her 3 macta atilir. Bize de gelse aynisi olur
bos.gif

:asd: :asd: :asd: :asd:
kancık yozgatlı kuyruk acısı çekiyor

Ali Baransel banega için 3 teklif var demiş. Birisi MLS biri Fransız biride Galatasaray demiş. Boca Juniors nerde ? Bunlar teklif yapmadı mı ? Adamlar 15 gündür sosyal medyada agladılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt