- 3 Haziran 2015
- 56.815
- 65.959
- 4.143
Suriye mi burasi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani Ozan Kabak tutup da Avrupa'nın en iyi 5 liginden birinde oynamıyordu inanılmaz bir maç tecrübesi yoktu ki STSL'de oynadığı 12 maç için de kimse o bonservis bedelini ödemezdi Ozan için onu parlatan Şampiyonlar Ligi performansı oldu tıpkı Cenk Tosun gibi, yoksa STSL'de hiçbir forvet kolay kolay 23 mil.€ etmezİyi çıkınca evlat gibi seviyorum böyle adamları.
En az alt yapı kadar değerli.
Düşünsene
21 yaşında sağ bek
22 yaşında stoper
25 yaşında stoper
21 yaşında sol kanat
Bunların hepsi tapusu şendeyse ve Avrupa da iyi iş çıkartırsan değerini 2-3’e katlar.
Sen de "İyiyim Zekeriya sen nasilsin" desen ölur müsün?
Sergen Zeren gelmeden transfer yaptık yaptık yoksa hayatta transfer yapamayız.
Bugun dönüyor
formamı hazırlaMelo bizi kandırmaz, HO

Temmuzun ortasında sonra açıklanabilir. Fatih Terim'in Arda ile görüşeceğini biliyorum. Muhtemelen Temmuz sonuna doğru Arda ile ilgili daha somut adımlar atılır. Ama şunu diyeyim. Arda bize gelecek, ya bu sezon gelecek ya devre arasında yada gelecek sezon sonunda muhakkak formamızı giyecek.KralArda ne zaman aciklanir renkdas?

betterBanega prime Selçuk İnan diyebilir miyiz
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda geliyosa gri formanın çıkmasını bekleyelim.Beyaz forma kadar olamasa da idare eder abi..Temmuzun ortasında sonra açıklanabilir. Fatih Terim'in Arda ile görüşeceğini biliyorum. Muhtemelen Temmuz sonuna doğru Arda ile ilgili daha somut adımlar atılır. Ama şunu diyeyim. Arda bize gelecek, ya bu sezon gelecek ya devre arasında yada gelecek sezon sonunda muhakkak formamızı giyecek.
KralArdayı karşılama ekibi başkanı @Ünsal Vardar hazırlıklara şimdiden başlaTemmuzun ortasında sonra açıklanabilir. Fatih Terim'in Arda ile görüşeceğini biliyorum. Muhtemelen Temmuz sonuna doğru Arda ile ilgili daha somut adımlar atılır. Ama şunu diyeyim. Arda bize gelecek, ya bu sezon gelecek ya devre arasında yada gelecek sezon sonunda muhakkak formamızı giyecek.
ardanın geldiği gassarayı bıraktığım gündürKralArdayı karşılama ekibi başkanı @Ünsal Vardar hazırlıklara şimdiden başla
yemin olsun ardayı sakatlarım bize gelmesin diyeTemmuzun ortasında sonra açıklanabilir. Fatih Terim'in Arda ile görüşeceğini biliyorum. Muhtemelen Temmuz sonuna doğru Arda ile ilgili daha somut adımlar atılır. Ama şunu diyeyim. Arda bize gelecek, ya bu sezon gelecek ya devre arasında yada gelecek sezon sonunda muhakkak formamızı giyecek.