Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi çıkınca evlat gibi seviyorum böyle adamları.

En az alt yapı kadar değerli.

Düşünsene

21 yaşında sağ bek
22 yaşında stoper
25 yaşında stoper
21 yaşında sol kanat

Bunların hepsi tapusu şendeyse ve Avrupa da iyi iş çıkartırsan değerini 2-3’e katlar.
Yani Ozan Kabak tutup da Avrupa'nın en iyi 5 liginden birinde oynamıyordu inanılmaz bir maç tecrübesi yoktu ki STSL'de oynadığı 12 maç için de kimse o bonservis bedelini ödemezdi Ozan için onu parlatan Şampiyonlar Ligi performansı oldu tıpkı Cenk Tosun gibi, yoksa STSL'de hiçbir forvet kolay kolay 23 mil.€ etmez

Önümüzde bir Şampiyonlar Ligi macerası belki de Avrupa Ligi mücadelesi var bu gençleri burada inanılmaz parlatabiliriz, yoksa Diagne'yi Araplar alsında transfer yapabilelim diye beklemek zorunda kalıyoruz

Kruseyi bedavaya
Mohanad Aliyi 2-3? milyona falan alip forvet transferlerini kapayalim.

Kruse SL oynamayi istiyor ve MLSde oynamayada sicak bakiyordu. Verelim ona 2+1 sözlesmeli 3 milyonlu (+1,5-2 milyon imza parasi) sözlesmesi ve 2 sene sonra gidip amerikada jübilesini yapar. Mohanad Aliyi büyük takimlar istiyordu ama 5 aydir alan olmadi. 2-3 hafta sonra bizde baslasin. Yetenek yerindeyse ya Krusenin yerine kapar ilk 11 de, yada hoca 4-4-2 ye gecer ikisini begeniyorsa.

KralArda ne zaman aciklanir renkdas?
Temmuzun ortasında sonra açıklanabilir. Fatih Terim'in Arda ile görüşeceğini biliyorum. Muhtemelen Temmuz sonuna doğru Arda ile ilgili daha somut adımlar atılır. Ama şunu diyeyim. Arda bize gelecek, ya bu sezon gelecek ya devre arasında yada gelecek sezon sonunda muhakkak formamızı giyecek.

Güzel, Skov Olsen'i oyuna sokmadı hocası.

Bizde ki bu şansla oyuna girer Almanya'ya gol falan atar diye acayip korkuyordum.

İnşaallah diyelim.

0940013dc167765138ab9537518bb514.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Temmuzun ortasında sonra açıklanabilir. Fatih Terim'in Arda ile görüşeceğini biliyorum. Muhtemelen Temmuz sonuna doğru Arda ile ilgili daha somut adımlar atılır. Ama şunu diyeyim. Arda bize gelecek, ya bu sezon gelecek ya devre arasında yada gelecek sezon sonunda muhakkak formamızı giyecek.
Arda geliyosa gri formanın çıkmasını bekleyelim.Beyaz forma kadar olamasa da idare eder abi..

KralArdayı karşılama ekibi başkanı @Ünsal Vardar hazırlıklara şimdiden başla

yemin olsun ardayı sakatlarım bize gelmesin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt