Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bugüne kadar yaptığı her hatanın bir şekilde bedelini ödedi. Gitti Mahkemede ne yaptı ise açık açık anlattı. Milli Takımın başında yaptığı yanlışların bedelini milli takımdan ayrılarak ödedi. Bu ismini yazdığın diğer vatandaşlar bugüne kadar yaptıklarını kabul ettiler mi? Yaptıklarına karşı bir bedel ödediler mi?

Dediğim gibi şimdi yazsam onu savundu bunu savundu olur da bana göre çok farkları yok.

Ha taraftarlar da zaten böyle adamları seviyor ve istiyor.

Burak bizde kendini atınca hırsız, bjkde atınca kral.

Terim milli takıma gidince neler dendi şimdi neler deniyor

Aynısı Arda için de olur

Kendi adıma gelirse maç izlemmee dahi herşeyi yaparım ama aynı adamlar kral ilan eder ondan da eminim

Mahkeme ne zamandı ?

Mahkeme sonrası yönetimin imza yetkisi elinden alınabilir.

Bu sebepten yönetim mahkeme tarihinden önce tüm transferler bitirir

Arda özür dilemis olsa ve pisman olsa bile ne yazar? Adamin belirli seviyede futbol hayati bitmis olmasi ortada. Gelirse 0 katkisi olur ve cok maas alir. Selcukun maasini laf atip, Ardayi isteyen yoktur burda umarim.

@Levent Akgün kral birazdan bombalacak burayı, çok fena isimler var.

hqdefault.jpg

Real manyak dönüş gerçekleşti Barcaya karşı baskete be

81-80

Kimsenin umrunda degil.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Zaten senin de fikrin çok şeyimde ya. Ortaya daha fanatik olduğu hakkında somut kanıtlar koy dedim, gelenler duygusallıktan öte gitmeyen ifadeler. Ama futbolda duygusallığa yer yoktu değil mi. Daha kendi kendinizi inkar etmekten bile acizsiniz yav komik durumlara düşürmeyin kendinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt