- 3 Haziran 2015
- 56.807
- 65.943
- 4.143
Desteklemiyorum, zorla mı.
Kimsenin umrunda degil.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Desteklemiyorum, zorla mı.
Belhanda ardadan daha Galatasaraylidir
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Hoca ikisi saglikli ve musaitken arkalarinda Ndiaye ile cok denedi bu ikiliyi. Man City modeline en yakin sey buydu elimizdekiSu enes dalmis efendisi ilk 11 yapip devamli belhanda emre akbaba yanyana koyuyordu, sanki fifa oynuyor.
Hoca bugüne kadar yaptığı her hatanın bir şekilde bedelini ödedi. Gitti Mahkemede ne yaptı ise açık açık anlattı. Milli Takımın başında yaptığı yanlışların bedelini milli takımdan ayrılarak ödedi. Bu ismini yazdığın diğer vatandaşlar bugüne kadar yaptıklarını kabul ettiler mi? Yaptıklarına karşı bir bedel ödediler mi?
orada olacağımardaya havaalanında
ahımız var arda ahımız var diye bağırmak için kuduruyorum
Haaa hocaa denediyse OK Hamza kardes.Hoca ikisi saglikli ve musaitken arkalarinda Ndiaye ile cok denedi bu ikiliyi. Man City modeline en yakin sey buydu elimizdeki
Zaten senin de fikrin çok şeyimde ya. Ortaya daha fanatik olduğu hakkında somut kanıtlar koy dedim, gelenler duygusallıktan öte gitmeyen ifadeler. Ama futbolda duygusallığa yer yoktu değil mi. Daha kendi kendinizi inkar etmekten bile acizsiniz yav komik durumlara düşürmeyin kendinizi.Kimsenin umrunda degil.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum