Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Kebapci Selo olayi saymazsak Terimin hangi davranislari Ardaya benziyormus
Marjinalligin da bir sınırı vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide Babel,Jimmy.Şener Galatasarayda şimdilik bu kadar diyormuş![]()
Robert Skov
Yanlışları yüzünden bugün Fatih hocayı yine eleştiririm. Ki bunu da oynanan futbol üzerinden yaptım. Keza Milli Takıma gidişi ve sonrasında yaşananlar için de. Ama karakter olarak Arda ve onun gibiler yanına dahi yaklaşamaz. Ben hoca git köprüden atla dese atlamaya gideceklerden değilim, aksine hocaya böyle bir misyon yüklenmesini doğru bulmayan biriyim. Ama bu durum başka, karakter özellikleri başka. Hocanın da hataları oldu, olmaya da devam edecek, bir insandan bahsediyoruz sonuçta ama işte yüz kızartıcı bir hareketini hatırlamıyorum.Dediğim gibi şimdi yazsam onu savundu bunu savundu olur da bana göre çok farkları yok.
Ha taraftarlar da zaten böyle adamları seviyor ve istiyor.
Burak bizde kendini atınca hırsız, bjkde atınca kral.
Terim milli takıma gidince neler dendi şimdi neler deniyor
Aynısı Arda için de olur
Kendi adıma gelirse maç izlemmee dahi herşeyi yaparım ama aynı adamlar kral ilan eder ondan da eminim
Yok renktaş 1 dk kaldı sabret, taze çıtır çıtır isimler
offff çok heyecanlıKahve yapıp geliyorum.
Yok da o kadar sacma fikir degil yaniHaaa hocaa denediyse OK Hamza kardes.
Hoca bilir
hakame saldırmalar falan benziyor yav agrasiflik falan aynı işteKebapci Selo olayi saymazsak Terimin hangi davranislari Ardaya benziyormus
VE MUSA CAGIRAN GALATASARAYDABanega imza atmış olsa bile Diagne gitmeden açıklayamayacaklar o yüzden hevesimiz bir süre daha kursağımızda kalacak gibi. Ben Belhanda veya Fernando’dan en az birinin gitmesini istiyorum. Biliyorum ki scout ekibi yerine çakı gibi bir oyuncu hazırlamıştır.

Büyük poposunu kaldırıp kosabilirse belki o zaman ayağına top gelir.