Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
ardayı illa da desteklemene gerek yok ıslıklama, yuhalama, küfretme, Fatih hoca almaz da alırsa da bir bildiği vardır. Galatasaray destekleyoo desteklemeyeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ardayı illa da desteklemene gerek yok ıslıklama, yuhalama, küfretme, Fatih hoca almaz da alırsa da bir bildiği vardır. Galatasaray destekleyoo desteklemeyeceğiz
Maestro
Provake senin gibilerin işibirader sen nerde saldırdım ben hocaya neden provake ediyorsun insanları
Saldırmasan ne olur bugün istifa etse halay çekersin itiraf et.birader salak mısın sen nerde saldırdım ben hocaya neden provake ediyorsun insanları
lan naptım ben hasta mısın sarhoş musun nesin ne diyonProvake senin gibi işi
Levent bey destanmi yaziyor acaba?
Cümle cümle yazsın, tüm haberleri aynı anda yazmasınUzun bişeyler yazıyor

Tamamdır gerdiler yineRenktaşlar sakin olup, transfer haberlerini bekleyin. Boş yere ceza almayın
Renktaşlar sakin olup, transfer haberlerini bekleyin. Boş yere ceza almayın
hepsini yapacağımardayı illa da desteklemene gerek yok ıslıklama, yuhalama, küfretme, Fatih hoca almaz da alırsa da bir bildiği vardır. Galatasaray destekle
Yav he heArda gelir formasını giyer, hepimiz de kuzu kuzu destekleriz. Fatih hocam ne derse o...