Alp Kaplanseren
Sarı Üye
- 8 Haziran 2019
- 152
- 118
- 238
Rondonun bonservis bedelini nasıl ödeyeceğiz bir kere anlamadım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşim öyle demiyor renkdaș. Bulaşıkları unuttuğum an kesiyor cezayı. Hayaller ile gerçekler farklı.temiz 1 sayfa açalım reyz.
her insan ikinci bir şansı hak eder
nolcak yaw şampiyonlar liginde oynıcak gelirsePremier ligden 4-5 takım daha var yetmezmi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nix deutsch nix, duj, Ukrayna dilinden güzide Türkçemize uyarlanan duş kelimesi.
Tammy Abraham treni gecen sene kacti
inşallah olur ben de bu ikiliyi çok isiyorumRONDON+BANEGA gelirse mabadına şarap bardağı sokacak rtaşlar tanıyorum
doğrsuysa ii olmuş gtlerinde patlasın#ÖZELL
Vedat Muriqi transferinde Ç. Rizespor'un katı duruşundan dolayı kesin olarak masadan kalktık. Vedat Muriqi transferinde şuan için bütün temaslar ve görüşmeler kesildi.
Transfer gündemi Galatasaray (Facebook)
Muazzam gelişme eğer doğruysa.@agazulfoyedek: Bu akşam Saat: 21.00 sıralarında Ahmet Bulut ve Abdurrahim Albayrak'ın Mecidiyeköy'de bir otelde görüştüklerine dair bilgi ulaştı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana bunu deme hakkını kim veriyor Hamza yav? Adam gelmesini de isteyebilir gitmesini de. Sen de takımı şampiyon yapan adama takıktın, hala daha da gitmesini istiyorsun. Hakkındır, kendince sebeplerin vardır, bu yüzden kötü mü Galatasaraylısın? Bu nasıl bir saçmalıktır yav. Hani tanımadığım başkası olsa gülüp geçeceğim de, eğitim görmüş birisin ve yürüttüğün içler acısı mantığa bak.Neyi savundugunu anlamadim
Adam bal gibi de Terim gitsin istiyor ne olursa olsun, cok istiyor
Halay cekmek de bu yonde kullanilmis bir ibare
Soylenende bir sikinti yok yani. Kendine sorabilirsin direkt fikri degismemisse evet cok sevinirim diyecektir
Ben zaten isteyemez diyemiyorum
Ama istemesi sacmadir ve Gs aleyhinedir dolayisiyla kotu Gslidir derim
nolcak yaw şampiyonlar liginde oynıcak gelirse
ve biz o takımlardan daha çok para veririz ona
Abraham şov yaptı villada. Niye kiralasın adamlar, kiralayacak olsa bile buralara göndermez kısaca sıkmışlar
@agazulfoyedek: Bu akşam Saat: 21.00 sıralarında Ahmet Bulut ve Abdurrahim Albayrak'ın Mecidiyeköy'de bir otelde görüştüklerine dair bilgi ulaştı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ha bonservisli mi bu adam serbest sandım benAma onlar takimina fazla para önerirse ne yapacaksin? Biz daha Diagneyi bile satamadik. Ingilizlerden biri onu gercekten isterse, sorun yapmadan 8-10 milyon öderler. Biz 30 yasindaki adama öyle para verirmiyiz?
doğrsuysa ii olmuş gtlerinde patlasın