Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10-15 yıl önce Ares ti galiba o vardı, o forum bura mıydı, kewel keita takip zamanıydı sanırım, Hakan Delikanlı vardı birde ona noldu, ilk sorunun cevabını bilmiyorsanız ikinciye cevap vermeye gerek yok

Neyi savundugunu anlamadim

Adam bal gibi de Terim gitsin istiyor ne olursa olsun, cok istiyor

Halay cekmek de bu yonde kullanilmis bir ibare

Soylenende bir sikinti yok yani. Kendine sorabilirsin direkt fikri degismemisse evet cok sevinirim diyecektir

Ben zaten isteyemez diyemiyorum

Ama istemesi sacmadir ve Gs aleyhinedir dolayisiyla kotu Gslidir derim
Sana bunu deme hakkını kim veriyor Hamza yav? Adam gelmesini de isteyebilir gitmesini de. Sen de takımı şampiyon yapan adama takıktın, hala daha da gitmesini istiyorsun. Hakkındır, kendince sebeplerin vardır, bu yüzden kötü mü Galatasaraylısın? Bu nasıl bir saçmalıktır yav. Hani tanımadığım başkası olsa gülüp geçeceğim de, eğitim görmüş birisin ve yürüttüğün içler acısı mantığa bak.

nolcak yaw şampiyonlar liginde oynıcak gelirse
ve biz o takımlardan daha çok para veririz ona

Ama onlar takimina fazla para önerirse ne yapacaksin? Biz daha Diagneyi bile satamadik. Ingilizlerden biri onu gercekten isterse, sorun yapmadan 8-10 milyon öderler. Biz 30 yasindaki adama öyle para verirmiyiz?

@agazulfoyedek: Bu akşam Saat: 21.00 sıralarında Ahmet Bulut ve Abdurrahim Albayrak'ın Mecidiyeköy'de bir otelde görüştüklerine dair bilgi ulaştı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda mı yoksa ?

vk261hAf_400x400.jpg

Ama onlar takimina fazla para önerirse ne yapacaksin? Biz daha Diagneyi bile satamadik. Ingilizlerden biri onu gercekten isterse, sorun yapmadan 8-10 milyon öderler. Biz 30 yasindaki adama öyle para verirmiyiz?
ha bonservisli mi bu adam serbest sandım ben
ewt muhtemelen bonserviste yarışamayız o takımlarla

muriqiden kurtulduysak asıl alınması gereken topçulara odaklanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt