Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin geçmiş dönemlerden ders aldığını düşünüyorum o yüzden bu sene baya hızlı başladık öyle de devam eder satacağımız oyuncular konusunda aceleci olmayız yaz sonuna kadar iyi pazarlıklarla iyi paralar kazanırız

sevgiliye-arkadan-sarilip-boynunu-opmek_1485947_m.png

Kenan ve Hamza niye uzatıyorsunuz ? @Hamza Gölbaşı @Kenan Ünal
Tam da buna benzer bir şey yazmayı düşünüyordum. Özellikle @Kenan Ünal , çoğu konuda hemfikirizdir ama ''Diğer üyelere karşı tavırları optimize etmek'' gibi bir görev mi edindin kendine?. Buna dair uyarı yapmanda bir mahzur yok ama uzun ve sayıca fazla mesajlarınla epeyce abarttığın kanaatimi dostane paylaşmak gereği hissettim. Bir düşün istersen...

Hani adama uzaktan gol atamıyor dersek Banega'ya haksızlık etmiş oluruz da demek istediğim Sneijder&Poldi gibi inanılmaz hızlı şutlar yerine Hagi gibi usta kesme vuruşlar genelde Banega'nın tarzı

Gerçekten Hagı'nın 8 numara versiyonu diyebiliriz dengesi oyun görüşü pas becerisi filan çok benziyor Hagi'ye saha içinde onun gibi liderlik yapıyor aynı zamanda zaman zaman agresifliği kaçırıp sarı kartları çok görebiliyor

Keyifle okudum, izlerken seninle benzer şeyleri hissettim. Top ayağına öyle yakışıyor ki, pasları adresine şiir gibi gönderiyor.

Tam da buna benzer bir şey yazmayı düşünüyordum. Özellikle @Kenan Ünal , çoğu konuda hemfikirizdir ama ''Diğer üyelere karşı tavırları optimize etmek'' gibi bir görev mi edindin kendine?. Buna dair uyarı yapmanda bir mahzur yok ama uzun ve sayıca fazla mesajlarınla epeyce abarttığın kanaatimi dostane paylaşmak gereği hissettim. Bir düşün istersen...
Teşekkür ederim uyarı için, buna zaten son dönemler de dikkat ediyorum. Bugün de aslında konu kapanmıştı ama Hamza çıktı ben de cevap verdim. Hamza ile fikirlerimiz farklı ama bir saygısızlığı olmadığı için kendisine cevap vermekte bir sakınca görmüyorum. Aksine böyle sohbetlerde vermemeyi doğru bulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt