Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha transfer yok, sen yine bir çık hava al.
Şaka yapmış adam, sen de mi şaka yaptın, şaka değilse takılma bunlara yorulursunSeni araya alalım mı, ister misin?
Takılıyor yav o daŞaka yapmış adam, sen de mi şaka yaptın, şaka değilse takılma bunlara yorulursun

Drogba+Sneijder ikilisi geldiği zaman arkadaşlar ile Pes&Fifa oynarken Galatasaray-Fener derbisi yapmayı istemiyorlardı öyle bir durum oluşur

Şaka renkdaș.Şaka yapmış adam, sen de mi şaka yaptın, şaka değilse takılma bunlara yorulursun
Tam da buna benzer bir şey yazmayı düşünüyordum. Özellikle @Kenan Ünal , çoğu konuda hemfikirizdir ama ''Diğer üyelere karşı tavırları optimize etmek'' gibi bir görev mi edindin kendine?. Buna dair uyarı yapmanda bir mahzur yok ama uzun ve sayıca fazla mesajlarınla epeyce abarttığın kanaatimi dostane paylaşmak gereği hissettim. Bir düşün istersen...Kenan ve Hamza niye uzatıyorsunuz ? @Hamza Gölbaşı @Kenan Ünal
Kırıldım ben gerçekten alacan sandımŞaka renkdaș.
Artık bi soru işareti kalmamıştır.İyi geceler dilerim..
Hani adama uzaktan gol atamıyor dersek Banega'ya haksızlık etmiş oluruz da demek istediğim Sneijder&Poldi gibi inanılmaz hızlı şutlar yerine Hagi gibi usta kesme vuruşlar genelde Banega'nın tarzı
Gerçekten Hagı'nın 8 numara versiyonu diyebiliriz dengesi oyun görüşü pas becerisi filan çok benziyor Hagi'ye saha içinde onun gibi liderlik yapıyor aynı zamanda zaman zaman agresifliği kaçırıp sarı kartları çok görebiliyor
Artık bi soru işareti kalmamıştır.İyi geceler dilerim..
Yarın denizde takılacaz.Buralardayım da erken uyuyacam.Eyvallah sen de Allah'a emanet..iyi geceler renktas bir daha foruma giremezsen de allaha emanet ol eyw.
Teşekkür ederim uyarı için, buna zaten son dönemler de dikkat ediyorum. Bugün de aslında konu kapanmıştı ama Hamza çıktı ben de cevap verdim. Hamza ile fikirlerimiz farklı ama bir saygısızlığı olmadığı için kendisine cevap vermekte bir sakınca görmüyorum. Aksine böyle sohbetlerde vermemeyi doğru bulmuyorum.Tam da buna benzer bir şey yazmayı düşünüyordum. Özellikle @Kenan Ünal , çoğu konuda hemfikirizdir ama ''Diğer üyelere karşı tavırları optimize etmek'' gibi bir görev mi edindin kendine?. Buna dair uyarı yapmanda bir mahzur yok ama uzun ve sayıca fazla mesajlarınla epeyce abarttığın kanaatimi dostane paylaşmak gereği hissettim. Bir düşün istersen...