Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.830
- 23.383
- 3.723
Banega + Rondon ballı kaymak olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah, ben de çok ceza alıyordum o ara, kısa süreliydi tabi seninle yarışamam, Ares iyi çocuktu, Balkanlardandı galiba, neyse tekrar sağolAresli site 36 sene ban yedigim gs1905.org diye bi siteydi sanirim reyis
Cidden benimle sohbet edemedigini veya edilemedigini mi dusunuyorsunSon cümlene inan kahkaha attım. Takıntılarım olduğu doğrudur, hiç bir zaman inkar etmiyorum ama insanları aşağılamaya kalkmadığı sürece kimseye karşı düşmanca tavırlar içine girmiyorum. Keşke sen de böyle birine büründüğünü görebilsen de eskisi gibi sohbet edilebilen birisi olsan yine.
Maalesef öyle. Bazen bir mesajını okuyorum cevap vermek istiyorum, sonra diyorum boşver şimdi yine çok başka yerlere gidecek bırakıyorum.Cidden benimle sohbet edemedigini veya edilemedigini mi dusunuyorsun
Bir denemeni oneririmMaalesef öyle. Bazen bir mesajını okuyorum cevap vermek istiyorum, sonra diyorum boşver şimdi yine çok başka yerlere gidecek bırakıyorum.
Yok böyle kalsın. İyi geceler, hörmetler.Bir denemeni oneririm
Seni araya alalım mı, ister misin?Öf hadi kavga edecekseniz edin.
Hani adama uzaktan gol atamıyor dersek Banega'ya haksızlık etmiş oluruz da demek istediğim Sneijder&Poldi gibi inanılmaz hızlı şutlar yerine Hagi gibi usta kesme vuruşlar genelde Banega'nın tarzıgönül ister ki sneijder gibi zımbalasın ama yay civarından atacağı şahane plaselere de tavım
BilmukabeleYok böyle kalsın. İyi geceler, hörmetler.
Bekle bacak kıllarımı alayımSeni araya alalım mı, ister misin?
İyi sabrettinBilmukabele
Kaç tane hesabın var